vettunivezzeytuni
80+ Bronze
Şu aparattan alıp m2 ssd takıp kullanabilirsin.Arkadaşlar Asus Prime h510m-d modeline sahibim. Kioxia exceira 500gb SSD takılı fakat yetmiyor. Ek olarak bir tane daha alıp takma imkanım var mı? Yoksa ne önerirsiniz?
bu aparatlarda hız kaybı oluyo diye biliyorum ben tam emin değilim amaŞu aparattan alıp m2 ssd takıp kullanabilirsin.
2. bir M2 yuvası olmadığı için dönüştürücü olmadan başka bir M2 takamazsın. Boşta 6 tane SATA yuvası var onlara SATA SSD takabilirsin.
hocam nft ama kendim hasansabbah ekledim o yüzden ben hariç kimsede yok ( tabii ekran görüntüsü almadıysanız )Alpinin de dediği gibi anca sata ssd takarsın ki edit veya programlama vs ile ilgilenmiyorsan sata yeter de artar
Bu arada NFT mi o ekran görüntüsü aldım hadi eyvallah
sata girişlerine sata ssd alıp takarsın
Alpinin de dediği gibi anca sata ssd takarsın ki edit veya programlama vs ile ilgilenmiyorsan sata yeter de artar
Bu arada NFT mi o ekran görüntüsü aldım hadi eyvallah
2. bir M2 yuvası olmadığı için dönüştürücü olmadan başka bir M2 takamazsın. Boşta 6 tane SATA yuvası var onlara SATA SSD takabilirsin.
önereceğiniz herhangi bir sata ssd varmıdır?ekran kartı ya da ram yuvasına takmayı sağlayacak çeviriciler var ama ne kadar sağlıklı olur ya da ne kadar yüksek hız alırsın bilemiyorum. O yüzden sata ssd alman bence daha iyi.
Aynen öyle.6 tane sata yuvası olması 6 farklı istediğim sata ssdyi taksbileceğim anlamına mı geliyor?
Apacer pahalı bi tık. İndirimde bulabilirsen o da güzel seçenek.önereceğiniz herhangi bir sata ssd varmıdır