Neler Yeni

Anakartıma 2.SSD takabilirmiyim?

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Arkadaşlar Asus Prime h510m-d modeline sahibim. Kioxia exceira 500gb SSD takılı fakat yetmiyor. Ek olarak bir tane daha alıp takma imkanım var mı? Yoksa ne önerirsiniz?

Ekler

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    22.5 KB · Hit: 31
  • Screenshot_2022-07-10-19-38-45-695_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-07-10-19-38-45-695_com.android.chrome.jpg
    482.5 KB · Hit: 31

Strelok

80+ Silver
Alpinin de dediği gibi anca sata ssd takarsın ki edit veya programlama vs ile ilgilenmiyorsan sata yeter de artar

Bu arada NFT mi o ekran görüntüsü aldım hadi eyvallah 😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
İbrahim mesut tekin
Arkadaşlar Asus Prime h510m-d modeline sahibim. Kioxia exceira 500gb SSD takılı fakat yetmiyor. Ek olarak bir tane daha alıp takma imkanım var mı? Yoksa ne önerirsiniz?
Şu aparattan alıp m2 ssd takıp kullanabilirsin.

Ekler

• images (7).jpeg
    images (7).jpeg
    30.8 KB · Hit: 31

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
2. bir M2 yuvası olmadığı için dönüştürücü olmadan başka bir M2 takamazsın. Boşta 6 tane SATA yuvası var onlara SATA SSD takabilirsin.

Bedavacı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan Başar
ekran kartı ya da ram yuvasına takmayı sağlayacak çeviriciler var ama ne kadar sağlıklı olur ya da ne kadar yüksek hız alırsın bilemiyorum. O yüzden sata ssd alman bence daha iyi.

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Murat demir

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6 tane sata yuvası olması 6 farklı istediğim sata ssdyi taksbileceğim anlamına mı geliyor?
2. bir M2 yuvası olmadığı için dönüştürücü olmadan başka bir M2 takamazsın. Boşta 6 tane SATA yuvası var onlara SATA SSD takabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alpinin de dediği gibi anca sata ssd takarsın ki edit veya programlama vs ile ilgilenmiyorsan sata yeter de artar

hocam nft ama kendim hasansabbah ekledim o yüzden ben hariç kimsede yok ( tabii ekran görüntüsü almadıysanız ☺️)
Mesaj otomatik birleştirildi:

sata girişlerine sata ssd alıp takarsın

ekran kartı ya da ram yuvasına takmayı sağlayacak çeviriciler var ama ne kadar sağlıklı olur ya da ne kadar yüksek hız alırsın bilemiyorum. O yüzden sata ssd alman bence daha iyi.
önereceğiniz herhangi bir sata ssd varmıdır?

Son düzenleme:

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

Top Bottom