Neler Yeni

Çözüldü✓ Anakartımda ARGB girişi varmı ?

duranus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
İbrahim Duran
Anakartım bu arkadaşlar. işlemci için SE 214-XT soğutucu aldım montajını yaptım fakat ARGB girişini bulamadım anakartta bilen birisi yardımcı olabilir mi ?

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
Evet var. Sağ alt tarafta olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
Görsellerine baktığımda yok gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

I II bu şekilde bi giriş var mı kontrol eder misin

duranus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
İbrahim Duran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.5 modeli evet 3 pinli giriş yok maalesef. Başka bir yolla nasıl çalıştırabilirim RGB yi?

Rev 1.5 modeliyse yok dostum.
Birde anakartta RGB yuvası da mı yok yani fandaki rgbleri sabit renkte çalıştıramaz mıyım ?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
1.5 modeli evet 3 pinli giriş yok maalesef. Başka bir yolla nasıl çalıştırabilirim RGB yi?
Kontrolcü alabilirsin. Kendi içinde yok mu ?

Birde anakartta RGB yuvası da mı yok yani fandaki rgbleri sabit renkte çalıştıramaz mıyım ?
ARGB ile RGB zaten uymaz birbirine. 5v 3 pin birisi 12v 4 pin birisi.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer

https://www.amazon.com.tr/Razer-Chroma-Addressable-Controller-adreslenebilir/dp/B08LGQRLXV ben bunu alarak çözüm buldum, argb soketim bozuktu usb 2.0dan takıp her fanı yönetebiliyorsun. Sakın 4pin rgbye takma fanları kısa devre yaparsın.Cooler masterın da böyle bi ürünü var 600tl civarı o da.

duranus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
İbrahim Duran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır beyler eyvallah teşekkür ederim.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer

TexAs9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökhan
merhaba , MSI PRO H610M-G DDR4 3200 MHz DPx1 HDMIx1 USB3.2 mATX Anakart .
Anakartım bu , rgb mi almalıyım yoksa argb mi? Müziğe duyarlı setup yapmak istiyorum . Kumandalı olabilir. Öneriniz varsa model söyleyebilirsiniz f/p ürünü.
Teşekkürler

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
merhaba , MSI PRO H610M-G DDR4 3200 MHz DPx1 HDMIx1 USB3.2 mATX Anakart .
Anakartım bu , rgb mi almalıyım yoksa argb mi? Müziğe duyarlı setup yapmak istiyorum . Kumandalı olabilir. Öneriniz varsa model söyleyebilirsiniz f/p ürünü.
Teşekkürler
Anakartında argb girişi yok diye gördüm. Sese duyarlı yapmak istiyorsan rgb ile bunu yapamazsın muhtemelen, argb alman lazım. Argbyi nasıl kontrol edeceğim dersen;
https://www.amazon.com.tr/Razer-Chroma-Addressable-Controller-adreslenebilir/dp/B08LGQRLXV ben bunu alarak çözüm buldum, argb soketim bozuktu usb 2.0dan takıp her fanı yönetebiliyorsun. Sakın 4pin rgbye takma fanları kısa devre yaparsın.Cooler masterın da böyle bi ürünü var 600tl civarı o da.

TexAs9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökhan
Anakartında argb girişi yok diye gördüm. Sese duyarlı yapmak istiyorsan rgb ile bunu yapamazsın muhtemelen, argb alman lazım. Argbyi nasıl kontrol edeceğim dersen;
Bu iki üründen birini alsam müziğe duyarlı hale getirebiliyormuyuz

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
Bu iki üründen birini alsam müziğe duyarlı hale getirebiliyormuyuz
Evet, usb2den bağlayacağınız için 3pin argb slotuna ihtiyacınız yok anakartta. USB2 de data akışı sağlıyor. Eğer anakartınızda usb2 girişi yoksa fazladan micro usb to usb kablo ile kasanın herhangi bir usb girişine de takabilirsin.

Top Bottom