anakartımda sata girişinin olmadığı söylendi ben de pek anlamadığımdan tamam diyip geçtim bilgisayarım kurulmadı, anakartım asus prime x570-p bu anakartta sata girişi var mıdır yardımcı olursanız sevinirim kadam da corsair icue 4000x
6x sata mevcut kim dedi bunu sizeanakartımda sata girişinin olmadığı söylendi ben de pek anlamadığımdan tamam diyip geçtim bilgisayarım kurulmadı, anakartım asus prime x570-p bu anakartta sata girişi var mıdır yardımcı olursanız sevinirim kadam da corsair icue 4000x
Bu Sata girişleri fazlaymış Aaa bak ram slotlarınada gerek yok , bunlar hep fazlalık alayım bunlarıMahalle bilgisayarcısına sorarsan tabii der.
Bir daha götürme belki anakartta anakart yok falan der.
Hayatında x570 yonga anakart gördü mü acaba bir de o varMahalle bilgisayarcısına sorarsan tabii der.
Bir daha götürme belki anakartta anakart yok falan der.
Ne demek yok kim dedi bunuanakartımda sata girişinin olmadığı söylendi ben de pek anlamadığımdan tamam diyip geçtim bilgisayarım kurulmadı, anakartım asus prime x570-p bu anakartta sata girişi var mıdır yardımcı olursanız sevinirim kadam da corsair icue 4000x
Satalar onlar değil ya
D-Dostum onlar S-Sata değil..