Yardım Anakartımda ufak bir hasar var

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,845
Dostlar 2. El 4. Ayda alınmış b550 vhd anakart aldım geldi montajladım ilk dram yandı sonra cmos sıfırladım açıkdı falan neyse boş verin konusunu açtım o düzeldi

Pc ye montaj yaparken usb 3.0 soketinin tek pini eğikmiş ben görmedim 3.0 kablosunu takarken baktım girmiyor meğer içerde pin eğilmiş sonra bir düzeltme yaptım oldu sandım tekrar takarken ilk girdi bende kuvvet uyguladım girmeyince dedim bakayım söktüm anakartı yamulmuş cımbızla düzeltirken o kadar yamulmaya hassaslaşmış kırıldı bir kısım duruyor ama şuan çalışmasında da sorun yok gibi usb algılıyor ama aklıma takılan herhangi bir sorunda garantiye gittiğinde bu engel olur mu

Ekler

• IMG_8965.webp
    IMG_8965.webp
    180.3 KB · Hit: 23
İade et yeter artık🤣

Cımbız çıkmıyor mu pense ile çek
yok bea öyle değil ezildi bu ben ikinci bastırışta cımbız la tekte düzelttim aslında yormadım da düzelttim dikeldi derken kırıldı yarısından şuan attığım görseldeki gibi

Merhaba

Yani anladığım kadarıyla pini düzeltirken kırdınız ve tekrar yerleştirdiniz ama temassızlık vb. durum olursa portlar çalışmayabilir. Satın aldığınız kişiye de bu şekilde göndermeniz etik bir şey değil neticede aldığınız zaman yamukta olsa kırıl değilmiş. İade edip söylememek sizin vicdanınıza kalmış.

Merhaba

Yani anladığım kadarıyla pini düzeltirken kırdınız ve tekrar yerleştirdiniz ama temassızlık vb. durum olursa portlar çalışmayabilir. Satın aldığınız kişiye de bu şekilde göndermeniz etik bir şey değil neticede aldığınız zaman yamukta olsa kırıl değilmiş. İade edip söylememek sizin vicdanınıza kalmış.
Valla kanka anakart kutusu bile sırılsıklam geldi ona rağmen aldım iade etmedim rgb pinleri kasanın ön port pinlerine kadar yamuktu ben düzelttim bunlara rağmen iade etmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba

benimde zaten aklıma takılan o yamuktu falan ama bende kırıldı diye takıldı kafama bende o yüzden garantiyi sordum ama bence sorun etmezler ya çip yansa adam aa 3.0 pinin yarısı kırılmış garanti dışımı bırakalım diyecek

Valla kanka anakart kutusu bile sırılsıklam geldi ona rağmen aldım iade etmedim rgb pinleri kasanın ön port pinlerine kadar yamuktu ben düzelttim bunlara rağmen iade etmedim
tabii ki aslında ürünü hiç almasaymışsınız iyimiş ama neticede :) bu pin kırıldı. Ben olsam iade talep eder ve satan kişiye durumu söylerdim. Veya burayı tamir ettirip iade ederdim.

tabii ki aslında ürünü hiç almasaymışsınız iyimiş ama neticede :) bu pin kırıldı. Ben olsam iade talep eder ve satan kişiye durumu söylerdim. Veya burayı tamir ettirip iade ederdim.
bunu tamiri olmaz gibi soketi değişmek lazım oda direkt garanti dışı yapar diye düşünüyorum neyse pentaya yazdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,785
Üyeler
185,952
Son üye
Kanokka
Geri