WİFİ YokAsus rog strix b350 f gamşng anakartımda wifi veya bluetooth vermı acaba yoksa nasıl wifi bağların kablosuz olarak.
Nasıl olmaz son model ekran kartları boşa mı çıktı o zaman ?Anakartlarda Wifi Olmaz . ek bir kart veya usb wifi adaptor takarak kullanabilirsin
anakartlarda wifi olur bluetooth olur ama sadece cüzdanın birazcık şişik olması lazımAnakartlarda Wifi Olmaz . ek bir kart veya usb wifi adaptor takarak kullanabilirsin
Yanlış bilgi. Anakartlarda wifi ve bluetooth vardır. Fakat bunlar yeni çıkan anakartlarda oluyor. Ekstaradan usb wifi veya usb bluetooth ekleyebilirsiniz.Anakartlarda Wifi Olmaz . ek bir kart veya usb wifi adaptor takarak kullanabilirsin
Birader, biraz araştır bildiğinden emin ol öyle yaz lütfen.Anakartlarda Wifi Olmaz . ek bir kart veya usb wifi adaptor takarak kullanabilirsin
Yani tabii ki ama gidipte kimsenin 2000tl bir anakarta vericeğini düşünmüyorumYanlış bilgi. Anakartlarda wifi ve bluetooth vardır. Fakat bunlar yeni çıkan anakartlarda oluyor. Ekstaradan usb wifi veya usb bluetooth ekleyebilirsiniz.
Evet öyle dostum ama direk olmaz yazarsan yanlış bilgi olur.Yani tabii ki ama gidipte kimsenin 2000tl bir anakarta vericeğini düşünmüyorum. benim bildiğim ya gelişmiş anakartlarda olur yada laptop anakartlarında
Haklısın Kusura BakmayınEvet öyle dostum ama direk olmaz yazarsan yanlış bilgi olur.![]()