Neler Yeni

Anakartım'ın alacağım ssd ile nasıl uyumlu olduğunu anlarım

Yusforl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf Oral
Önerdiğim modeli alın geçin.

Nedeni oyun oynuyorsanız zaten M2 SSD ve Sata arasında fazla fark olmayacak. İş yapıyorsanız fark olacak. Samsung çok uzun ömürlü SSD yapmış alın kullanın.
oyun oynuyorum evet m2 okuma olarak gösterilen değerler daha fazla fark. Olmuyo mu ?
benim anakartım karşılıyor mu peki M2 ssdyi?

Son düzenleme:

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
Toshiba 240 gb almak istiyorum
OCZ TR200 modelinden almayı düşünüyorsanız almayın. Kronik sorunlu bir model, sağlığının çabucak düşmesi gibi bir sorunu var.
Anakarta uymama gibi bi sorun olmaz değil mi
Olmaz.
M2 mi almalıyım yoksa 2.5 inç ssd mi hangisi tercih edeyim
M.2 NVMe'nin farkı render gibi ağır işlerle uğraşırken ortaya çıkıyor. Günlük kullanımda SATA SSD ile arasındaki fark önemsenecek kadar değil.
fiyat en fazla 350 lira olur max çıkabileceğim
Samsung 860 EVO 250 GB öneririm. İşletim sisteminizi ve sık kullandığınız yazılımları ve oyunları SSD'ye kurar, diğer verileri HDD'de depolarsınız.

Bütçenizin tamamını harcamak istemiyorsanız Kingston A400, HyperX Fury ve Gigabyte SSD'lerin 240 GB'lik modellerine bakabilirsiniz.

Daha yüksek boyutları istiyorsanız bütçenizi en az 100 TL kadar arttırmanız gerek.
benim anakartım karşılıyor mu peki M2 ssdyi?
Anakartınız M.2 M-key PCIe 3.0 x4 destekliyor, dolayısıyla NVMe desteği de var. Ama bunun için Ryzen işlemci kullanmanız gerek.

Yusforl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf Oral
OCZ TR200 modelinden almayı düşünüyorsanız almayın. Kronik sorunlu bir model, sağlığının çabucak düşmesi gibi bir sorunu var.

Olmaz.

M.2 NVMe'nin farkı render gibi ağır işlerle uğraşırken ortaya çıkıyor. Günlük kullanımda SATA SSD ile arasındaki fark önemsenecek kadar değil.

Samsung 860 EVO 250 GB öneririm. İşletim sisteminizi ve sık kullandığınız yazılımları ve oyunları SSD'ye kurar, diğer verileri HDD'de depolarsınız.

Bütçenizin tamamını harcamak istemiyorsanız Kingston A400, HyperX Fury ve Gigabyte SSD'lerin 240 GB'lik modellerine bakabilirsiniz.

Daha yüksek boyutları istiyorsanız bütçenizi en az 100 TL kadar arttırmanız gerek.

Anakartınız M.2 M-key PCIe 3.0 x4 destekliyor, dolayısıyla NVMe desteği de var. Ama bunun için Ryzen işlemci kullanmanız gerek.
WDnin 500gblık modelini aldım vatandan indirime denk getirdim 100 liralık bi indirimle aldım kurdum şuan kullanıyorum görüşlerin için teşekkürler inşallah bi sıkıntı çıkarmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: yk38

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
WDnin 500gblık modelini aldım vatandan indirime denk getirdim 100 liralık bi indirimle aldım kurdum şuan kullanıyorum görüşlerin için teşekkürler inşallah bi sıkıntı çıkarmaz
WD güzel markadır, hayırlı olsun. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,367
Üyeler
159,317
Son üye
scyllahaha
Top Bottom