Neler Yeni

Anakartımın ekran kartı yerindeki plastik şey kırıldı

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Meto155
Peki ücret karşılığı değişim yaparlar mı veya tamir falan
Yaparlar hocam ama o süreç biraz uzun sürüyor diye biliyorum garantiye gitmesi gelmesi vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakınınızda bir bilgisayarci varsa götürün belki bir şeyler yapar ama sanmıyorum pek

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Suleyman
Yaparlar hocam ama o süreç biraz uzun sürüyor diye biliyorum garantiye gitmesi gelmesi vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakınınızda bir bilgisayarci varsa götürün belki bir şeyler yapar ama sanmıyorum pek
Bilgisayarcının pek bişey yapcağını bende sanmıyorum eğer değişim talebi onaylanmanza birde garantiye yollarım

gencur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
A* E*
Üründe kusurdan ziyade hassas parçaya dikkat etmeniz gerekirdi. Bu durumda satıcıdan değişim talep etmek pek etik bir davranış olmaz. Fotoğraftan tam göremiyorum ama şu videodaki gibi plastik parçanın sabit kısmı kırılmamışsa çözebilirsiniz belki.

Garanti tarafı hiç belli olmaz belki ücretsiz onarım sağlayabilirler. Değişimi çok zor olan bir parça değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Suleyman
Üründe kusurdan ziyade hassas parçaya dikkat etmeniz gerekirdi. Bu durumda satıcıdan değişim talep etmek pek etik bir davranış olmaz. Fotoğraftan tam göremiyorum ama şu videodaki gibi plastik parçanın sabit kısmı kırılmamışsa çözebilirsiniz belki.

Garanti tarafı hiç belli olmaz belki ücretsiz onarım sağlayabilirler. Değişimi çok zor olan bir parça değil.
Eğer bu garantininde onaracağı şekil buysa beklemeye gerek yok bence ama bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Suleyman

Şu şekilde bir kırık hocam ayrıca ekran kartı soketinib iki tarafında m2 yuvası var tamir de falan sıkıntı olur mu o

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.7 MB · Hit: 3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,753
Üyeler
164,560
Son üye