Neler Yeni

Anakartın kutusunu bulamıyorum yeni soğutucu aldım

Muffasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mustafa Yıldız
niye kampanyalarla daha ucuza geliyor ben aldım dün kargom geldi çok güzel soğutucu

850 tl
bilseydim onu alırdım kesinlikle 1600tl idi kampanya devam ediyorsa iade edip spirit i alayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amd stok fani da anakarttan çıkanlara takiliyor Yeni nesil anakartlarda direkt anakarta monteli oldugundan sorun yasamiyorsunuz Yoksa Peerless assasini de takmak için o anakartin bloğuna ihtiyaciniz var ne alaka Sogutucu aparati ile
şimdi takılabiliyor mu o fan benim anakartıma, stok fanın kullandığı aparatlar var sadece elimde

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
ahmet
bilseydim onu alırdım kesinlikle 1600tl idi kampanya devam ediyorsa iade edip spirit i alayım

ediyor kardeşim
kutusundanda tüm APARATLAR ÇIKIYOR anladı o arkadaş

bende senin anakart var arkasındaki ile taktım

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
ahmet
iade etmeye çalış termal macun felan sürdüysen iade almayabilirler alamıyorsan iade boşa alma yani

bu elindekini
anakartin arkasına gelen aparata monte edebilirsin kutudan çıkan çıktıysa eğer
am4 aparatını ona geçirip montajı yapabilirsiniz

Muffasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mustafa Yıldız
iade etmeye çalış termal macun felan sürdüysen iade almayabilirler alamıyorsan iade boşa alma yani

bu elindekini
anakartin arkasına gelen aparata monte edebilirsin kutudan çıkan çıktıysa eğer
am4 aparatını ona geçirip montajı yapabilirsiniz
kutusunu yeni açtım amazondan almıştım birde edilir iade

kutusunu yeni açtım amazondan almıştım birde edilir iade
performans farkı fiyata göre çok iyiyse iade edeyim hazır okadar ucuzken,

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
ahmet
amazonsa edilir canım iyi iade et ozaman ben sana anlatırım özelden kampanyaya katılmayı

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
SERHAT BOZBAYIR
soğutucu aparatı diyor anakart aparatı demiyor tabii ki soğuğunun kutudan çıkacak
Hali hazirda butun Am4 ve am5 anakartlara monte gelen urunu kaybetmiş adam Soğutucu firmasi neden kutusuna koysun? Backplateyi tutan 4 vidali yerden bahsediyor Backplatesinide kaybettiyse Phantom spiritte takamaz

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
ahmet
Hali hazirda butun Am4 ve am5 anakartlara monte gelen urunu kaybetmiş adam Soğutucu firmasi neden kutusuna koysun? Backplateyi tutan 4 vidali yerden bahsediyor Backplatesinide kaybettiyse Phantom spiritte takamaz

aşkım sen sıkıntılı misin? bu işlemci suan soğutucusuz mu duruyor sanıyorsun muhtemelen arkadaş stock soğutucu ile kullanıyor onu nereye taktılar sanıyorsun az mantık yurutsen adama gelip zaten kardeşim senin anakartindaki nerde diye sormak mantıksız

sen 3 4 tür benim yorumlarıma muhalefet oluyorsun ve yanlış Bilgi vererek yapıyorsun bunları beni üzüyorsun haberin olsun doğru bilgi versen zaten ben sana cevap bile yazmam beğeni atarım teşekkürler derim ama bir olur iki olur dostum

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
SERHAT BOZBAYIR
aşkım sen sıkıntılı misin? bu işlemci suan soğutucusuz mu duruyor sanıyorsun muhtemelen arkadaş stock soğutucu ile kullanıyor onu nereye taktılar sanıyorsun az mantık yurutsen adama gelip zaten kardeşim senin anakartindaki nerde diye sormak mantıksız

sen 3 4 tür benim yorumlarıma muhalefet oluyorsun ve yanlış Bilgi vererek yapıyorsun bunları beni üzüyorsun haberin olsun doğru bilgi versen zaten ben sana cevap bile yazmam beğeni atarım teşekkürler derim ama bir olur iki olur dostum
Kankim Stok soğutucuyu takarken anakartin o aparatlarini cikarip kaybetmiş işte soğutucu firma ile ne alakasi var bu Aparat işinin

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
ahmet
Kankim Stok soğutucuyu takarken anakartin o aparatlarini cikarip kaybetmiş işte soğutucu firma ile ne alakasi var bu Aparat işinin
bebegim niye kaybetsin nereye kaybetsin diğerini söküp buna takıyor hani zaten orda şuan arkadas benim demek istediğimi anladı o hangi siyah parçayı dediğimi biliyor zaten elinde mevcut pantomda takılır o aparata tamam teşekkürler

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Emre
Top Bottom