ANAKARTIN RGB PİNİ YAMULDU!

O kadar ileri gitmek istemedim korktum😃 elimle düzeltmeye çalıştım. Birde zaten diğer tarafa yamulmuştu aslında ben biraz fazla kaçırmışım bu ters tarafa yamulttuğum hali daha sonra onuda düzelttim işte anca bu kadar oldu son hali ilk attığım resimdeki gibi oldu
Bir daha böyle sert pinlerde (SERT PIN burası önemli) sokete takacağın şeyin yuvasına göre cımbızla hafif hafif düzelt tak üstüne direkt taktıktan sonra hafif hafif ittirmeyi dene ama hafif sert değil koparmadan düzelir zaten sıkıntı olmaz önemli olan yuvaya oturması düzeldiyse oturur

Bir daha böyle sert pinlerde (SERT PIN burası önemli) sokete takacağın şeyin yuvasına göre cımbızla hafif hafif düzelt tak üstüne direkt taktıktan sonra hafif hafif ittirmeyi dene ama hafif sert değil koparmadan düzelir zaten sıkıntı olmaz önemli olan yuvaya oturması düzeldiyse oturur
Evet yuvaya rahat oturuyor o açıdan fazla detaya girmedim sonuçta riskli bir işlem bu kafaya taktım sadece biraz ondan dolayı dedim sıfır PC sonuçta sıfır gibi kalmasını istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayati bi durum değil bunları kaç kez yamultup taktım saymadım bişe olmuyo
Anladım teşekkür ederim cevap için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlara hepinize teşekkür ederim sanırım daha ellemiycem. Yeterince düzeldi zaten riske girmiycem

Son düzenleme:
Geri