Çözüldü✓ Anakartlar hakkında çok bilgim yok yardım edin

not zenin

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
6000
Bana

Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15 7600mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart

önerdiler sizin öneriniz nedir vram soğutmada iyi demişlerdi ama ben hala tam olarak öğrenemedim anakartları
Alınabilir güzle anakart. Kasa atx anakart destekliyorsa bu modele de bakabilirsiniz. 3 tane m2 ssd slotu var, fiyatlar yakın.

Bana

Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15 7600mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart

önerdiler sizin öneriniz nedir vram soğutmada iyi demişlerdi ama ben hala tam olarak öğrenemedim anakartları
evet güzel anakart alınabilir bir sorun da çıkacağını sanmıyorum

Alınabilir güzle anakart. Kasa atx anakart destekliyorsa bu modele de bakabilirsiniz. 3 tane m2 ssd slotu var, fiyatlar yakın.

Önerin için Teşekkürler hocam evet güzel duruyor bunuda ekledim alinabilecekler arasına

Colorful donanım olarak güzel özellikler sunuyor ama yazılım tarafında sorun yaşayan arkadaşlar var. İstersen daha dikkatli araştır alırken ama problem çıkmama ihtimali yüksek tabi.

Colorful donanım olarak güzel özellikler sunuyor ama yazılım tarafında sorun yaşayan arkadaşlar var. İstersen daha dikkatli araştır alırken ama problem çıkmama ihtimali yüksek tabi.
Evet bende ondan sordum problem yaşayan az biraz var diye çok bi sıkıntı olmaz dediler ama burayı keşfettim buraya da bi sorayım dedim ne olur ne olmaz

Evet bende ondan sordum problem yaşayan az biraz var diye çok bi sıkıntı olmaz dediler ama burayı keşfettim buraya da bi sorayım dedim ne olur ne olmaz

Hocam açıkçası teknolojik ürün tabii ki de en iyi markada bile problem yaşama ihtimaliniz var. Ama işte Colorful ile alakalı çok fazla Bios sıkıntıları okudum. O yüzden ben biraz daha tedirgin yaklaşıyorum bu markaya diğerlerine nazaran. İlk üretimi de ekran kartı kategorisinde. Ekran kartlarının dizaynı vs. olsun çok hoşuma gidiyor, zira anakart tasarımları ve donanımları da öyle. Alıp denemekte fayda var. Sorun çıkarsa iade edersiniz ama teknolojik ürünlerin iadesi de bir hayli o kadar sıkıntılı bir süreç getiriyor. Sapphire de yavaş yavaş anakartı piyasasına giriyor. Sapphire marka anakart alacağım ben de önümüzdeki zamanlarda. Bozuk veya çok kötü bile çıksa deneyeceğim mesela :D

Çok sağolun bende dediğiniz gibi bios sıkıntısı okudum ondan buraya sordum öneriniz için çok teşekkürler sapphire anakartlara da bi bakayım ozaman bende önce colorful anakartı bir deneyeyim sıkıntı çıkarsa diğer önerilere yönelicem

Çok sağolun bende dediğiniz gibi bios sıkıntısı okudum ondan buraya sordum öneriniz için çok teşekkürler sapphire anakartlara da bi bakayım ozaman bende önce colorful anakartı bir deneyeyim sıkıntı çıkarsa diğer önerilere yönelicem

Bütçenize ve kafanıza en çok hangisi yattıysa onu alın hocam. Burada arkadaşlar "o kesinlikle alınmaz, şu kesinlikle alınır" gibi ibareler kullanacaklardır. Onları dinlemeyin. En kötü ürünü bile alıp, sorun yaşamayabilirsiniz; en iyi ürünü dahi alıp, sorun yaşayabilirsiniz. Sapphire bu piyasaya yeni girdi. Fiyat olarak ne çok iyiler, ne çok kötüler. Donanım özellikleri olarak Colorful kesinlikle daha kaliteli. Ama ben Sapphire'de Bios arayüzünü, vidasız montaj gibi özelliklerini beğendim. Bir de merak tabii ki. 2 sistemim var. Birinde özellikle dandik malzemeleri alıp deniyorum. Alıyorum, satıyorum, kurcalıyorum vs. Eğer güvence istiyorsanız; Sapphire marka almamanızı öneririm yine de şu anlık. Çünkü, hiç Türkçe kaynağı yok; herhangi bir sorunla karşılaşırsanız. Biostar'ından, Colorful'una, soket yakan Asrock'una kadar her ürün satın alınılabilir. Sonuçta yıllardır bu adamlar bu işi yapıyorlar ve donanım olarak hiçbirimiz anakart firmalarından daha iyi bilemeyiz. Sadece öneri, kullanıcı deneyimi paylaşabiliriz. O da işte kişiden kişiye göre değişir. Colorful için arada, deredeyim ben. Ama alıp denemekten bir şey kaybetmezsiniz. O kadar da sorunlu bir marka değil tabii ki de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,339
Üyeler
186,051
Son üye
bahadırx6
Geri