Tolga Samet
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
@RevDeisDou Evet, simetrik tasarım. Yakın arkadaşlarımdan biri bunu yaşamıştı 
Bi ara deneyeyim. Sadece girişler mi simetrik yoksa pinlerin işlevi de mi simetrik?@RevDeisDou Evet, simetrik tasarım. Yakın arkadaşlarımdan biri bunu yaşamıştı![]()
Denilenleri yaptım ama kırmızı ışık yanıp sönmüyor. Sadece basarken yanıyor.
BIOS dosyasının adı doğru mu? USB sürücünün formatı FAT32 mi?Denilenleri yaptım ama kırmızı ışık yanıp sönmüyor. Sadece basarken yanıyor.
Knk 2 dosya var ikisini de mi değiştircem?BIOS dosyasının adı doğru mu? USB sürücünün formatı FAT32 mi?
Bir tane gelmiyor mu? Adı numara ve harflerden oluşan.Knk 2 dosya var ikisini de mi değiştircem?
Knk olmuyor ya denedim sabaha kadar her şeyi. BIOS flash ile güncelleme olmuyor. Tuşa basıyorum hiçbir şey olmuyor. Abimin sabah Vatan Bilgisayarda işi çıktı, oradaki çalışana sorduğunda eski bir CPU takıp yeniden BIOS güncellemesi yapmam gerektiğini söyledi. Çünkü şuanki işlemcim olan Ryzen 5 5600X ve B550-A Pro anakart ile denediğimde olmuyor. Eski bir CPU takıp denemem bu sorunu çözer mi?Bir tane gelmiyor mu? Adı numara ve harflerden oluşan.
Çözebilir ama normalde Flash BIOS'un kesinlikle çalışması lazım. İşlemciyi çıkarıp dener misin bir de? Dosya USB'de bir klasörde olmaması lazım.Knk olmuyor ya denedim sabaha kadar her şeyi. BIOS flash ile güncelleme olmuyor. Tuşa basıyorum hiçbir şey olmuyor. Abimin sabah Vatan Bilgisayarda işi çıktı, oradaki çalışana sorduğunda eski bir CPU takıp yeniden BIOS güncellemesi yapmam gerektiğini söyledi. Çünkü şuanki işlemcim olan Ryzen 5 5600X ve B550-A Pro anakart ile denediğimde olmuyor. Eski bir CPU takıp denemem bu sorunu çözer mi?
Dostum videodakinin aynısı yapıyorum. Her şey aynı. Bugün bir bilgisayarcıda deneteceğiz eski bir CPU ile. Başında bekleyeceğiz.Çözebilir ama normalde Flash BIOS'un kesinlikle çalışması lazım. İşlemciyi çıkarıp dener misin bir de? Dosya USB'de bir klasörde olmaması lazım.