Anakartta ki vidayı sökemiyorum

Reaksiyon skoru
39
Merhaba , kule tipi soğutucumu değiştireceğim yeni aldığım soğutucunun soketi farklı olduğu için işlemcinin orada ki 4 vidayı çıkartmam gerekiyor ama 0 anakartta 1 vida çıkmıyor nasıl olabilir anlayamadım var mı öneriniz?

Merhaba , kule tipi soğutucumu değiştireceğim yeni aldığım soğutucunun soketi farklı olduğu için işlemcinin orada ki 4 vidayı çıkartmam gerekiyor ama 0 anakartta 1 vida çıkmıyor nasıl olabilir anlayamadım var mı öneriniz?
Foto atar mısın?

Foto atar mısın?
diğer vidaların hepsi açılsa da sağda ki hiç bir türlü açılmıyor bir de sıfır anakart daha önce sökülmedi
1744462373946.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mecburen eski kule tipi fanımı kullanıyorum şuan

Yalama olabilir

Penseyle çıkartabilirsin ben öyle yapıyordum arka kapağını aç penseyle vidayı tut tornavida ile vidayı sök

Tek sorunun o olduğunu biliyorum hocam 3 kere yazmama rağmen kullanılmamış bir şey nasıl yalama olmuş onu soruyorum anlatamadım sanırım
Çünkü söylemediniz. 0 olması yalama olmayacağı anlamına gelmez. Bıçakla etrafına sokmaya çalışın olmadı pense

Kanka aynısı başıma geldi birkaç gün önce

Şunun gibi bitane uzun ince tornavida bul tüm gücünle içeri bastırıp çevir açılıyor başı yıldız olsun yalama da yapmaz

Ekler

• Screenshot_2025-04-12-16-13-00-568_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2025-04-12-16-13-00-568_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    327.5 KB · Hit: 22
Kanka aynısı başıma geldi birkaç gün önce

Şunun gibi bitane uzun ince tornavida bul tüm gücünle içeri bastırıp çevir açılıyor başı yıldız olsun yalama da yapmaz
düz resimde ki de öyle mi olacak küçük yıldızdan mı olacak?

Geri