Senin neyini kopyalayacağım ben de çocukların kendilerinin bir önemi olduklarını sandığını görünce üzülüyorum kendinden 10 yaş büyük kişiye klavyede adamlık taslıyorlar yazık, insanlara gereksiz atar yapma kimse seni takmıyor şurada hayatında kitap okumamış insan odasının üçte biri kütüphane olan adama boş yapıyor vermeyeceksin işte çocuğa klavye.Neden yazdıklarımı kopyalayıp bana yanıtmış gibi yazıyorsun ? Sorun kelime dağarcığın ise kitap okumanı öneririm.
Komiksin, bu mesajı tüm bu forumdakilere atıyorum, bekle bakalım. Hala asus övücülüğü. MSI fanboyu olmadığım doğrulandı zaten, asus bir çok şey kullanıyorum.Google Asus yaz haberler kısmına gir gör o zaman Asus 6'ncı kez neden "Dünyanın en beğinilen şirketi olduğuna" Kendimle çelişiyormuşum bi kere kardeşim MSI fanboyluğunu acilen bırakman lazım ölüme kadar sevmen gerekmiyor ve param çıkışmaz ise PALIT veya ZOTAC yönelmeyi planlıyorum ekran kartında !
Noktalama işaretleriniz nerede ? Tatile çıkmışlar galiba, kitap okumanızı öneririm.Senin neyini kopyalayacağım ben de çocukların kendilerinin bir önemi olduklarını sandığını görünce üzülüyorum kendinden 10 yaş büyük kişiye klavyede adamlık taslıyorlar yazık, insanlara gereksiz atar yapma kimse seni takmıyor şurada hayatında kitap okumamış insan odasının üçte biri kütüphane olan adama boş yapıyor vermeyeceksin işte çocuğa klavye.
ASUS almadan önce GIGABYTE x570 ultra alacaktım diyorum indirim yakalasaydım sen bundan sen ne çağrıştırıyorsun daha bunu 12. sayfada dedim bi kulağından girip diğer kulağından çıkıyor mu ?Komiksin, bu mesajı tüm bu forumdakilere atıyorum, bekle bakalım. Hala asus övücülüğü. MSI fanboyu olmadığım doğrulandı zaten, asus bir çok şey kullanıyorum.
Yazdığın mesaj asus fanboyluğuna yönelik. asusun en iyi markalardan seçildiğini söylüyorsun.ASUS almadan önce GIGABYTE x570 ultra alacaktım diyorum indirim yakalasaydım sen bundan sen ne çağrıştırıyorsun
Senin Asus kullanman Asus'u iyi yapmaz. Biz Asus kötü bir markadır demedik. Msi bazı modelleriyle Asus'un önüne geçiyor. Karşılaştırma markaya değil modele göre yapılır.Google Asus yaz haberler kısmına gir gör o zaman Asus 6'ncı kez neden "Dünyanın en beğinilen şirketi olduğuna" Kendimle çelişiyormuşum bi kere kardeşim MSI fanboyluğunu acilen bırakman lazım ölüme kadar sevmen gerekmiyor ve param çıkışmaz ise PALIT veya ZOTAC yönelmeyi planlıyorum ekran kartında !
Sana mı soracağım burası forum rezil insanlarla tartışırken böyle şeylere değil rezilliklerine odaklanıyorum.Noktalama işaretleriniz nerede ? Tatile çıkmışlar galiba, kitap okumanızı öneririm.
şurada hayatında kitap okumamış insan odasının üçte biri kütüphane olan adama boş yapıyor vermeyeceksin işte çocuğa klavye.
Adam bi de ünlem koymuş. Komik birisine benziyor.Senin Asus kullanman Asus'u iyi yapmaz. Biz Asus kötü bir markadır demedik. Msi bazı modelleriyle Asus'un önüne geçiyor. Karşılaştırma markaya değil modele göre yapılır.
Başkasına fanboy diyorsun ama aynı cümlenin başında yazdığın şeyde kimin fanboy olduğu anlaşılıyorMSI fanboyluğunu acilen bırakman lazım
Google Asus yaz haberler kısmına gir gör o zaman Asus 6'ncı kez neden "Dünyanın en beğinilen şirketi olduğuna"
bence asusarkadaşlar ben full asus bir sistem toplamak isstiyorum am arkadaşım asus kötü diyor msı ankartlar ve dier şeyler daha iyi diyor dorusu ne ?