Neler Yeni

Anakartta MSI mı Daha İyi ASUS mu?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Neden yazdıklarımı kopyalayıp bana yanıtmış gibi yazıyorsun ? Sorun kelime dağarcığın ise kitap okumanı öneririm.
Senin neyini kopyalayacağım ben de çocukların kendilerinin bir önemi olduklarını sandığını görünce üzülüyorum kendinden 10 yaş büyük kişiye klavyede adamlık taslıyorlar yazık, insanlara gereksiz atar yapma kimse seni takmıyor şurada hayatında kitap okumamış insan odasının üçte biri kütüphane olan adama boş yapıyor vermeyeceksin işte çocuğa klavye.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Google Asus yaz haberler kısmına gir gör o zaman Asus 6'ncı kez neden "Dünyanın en beğinilen şirketi olduğuna" :D Kendimle çelişiyormuşum bi kere kardeşim MSI fanboyluğunu acilen bırakman lazım ölüme kadar sevmen gerekmiyor ve param çıkışmaz ise PALIT veya ZOTAC yönelmeyi planlıyorum ekran kartında !
Komiksin, bu mesajı tüm bu forumdakilere atıyorum, bekle bakalım. Hala asus övücülüğü. MSI fanboyu olmadığım doğrulandı zaten, asus bir çok şey kullanıyorum.

NespaY

80+ Silver
Senin neyini kopyalayacağım ben de çocukların kendilerinin bir önemi olduklarını sandığını görünce üzülüyorum kendinden 10 yaş büyük kişiye klavyede adamlık taslıyorlar yazık, insanlara gereksiz atar yapma kimse seni takmıyor şurada hayatında kitap okumamış insan odasının üçte biri kütüphane olan adama boş yapıyor vermeyeceksin işte çocuğa klavye.
Noktalama işaretleriniz nerede ? Tatile çıkmışlar galiba, kitap okumanızı öneririm.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın
Komiksin, bu mesajı tüm bu forumdakilere atıyorum, bekle bakalım. Hala asus övücülüğü. MSI fanboyu olmadığım doğrulandı zaten, asus bir çok şey kullanıyorum.
ASUS almadan önce GIGABYTE x570 ultra alacaktım diyorum indirim yakalasaydım sen bundan sen ne çağrıştırıyorsun :D daha bunu 12. sayfada dedim bi kulağından girip diğer kulağından çıkıyor mu ?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Google Asus yaz haberler kısmına gir gör o zaman Asus 6'ncı kez neden "Dünyanın en beğinilen şirketi olduğuna" :D Kendimle çelişiyormuşum bi kere kardeşim MSI fanboyluğunu acilen bırakman lazım ölüme kadar sevmen gerekmiyor ve param çıkışmaz ise PALIT veya ZOTAC yönelmeyi planlıyorum ekran kartında !
Senin Asus kullanman Asus'u iyi yapmaz. Biz Asus kötü bir markadır demedik. Msi bazı modelleriyle Asus'un önüne geçiyor. Karşılaştırma markaya değil modele göre yapılır.

ben gigabaytın bios menüsünü seviyorum ama msı ın kartları daha iyi bence

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Noktalama işaretleriniz nerede ? Tatile çıkmışlar galiba, kitap okumanızı öneririm.
Sana mı soracağım burası forum rezil insanlarla tartışırken böyle şeylere değil rezilliklerine odaklanıyorum.
Allah kurtarsın.
şurada hayatında kitap okumamış insan odasının üçte biri kütüphane olan adama boş yapıyor vermeyeceksin işte çocuğa klavye.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,722
Üyeler
165,060
Son üye