B550 E o bantta daha iyi, hala tek ürün odaklı gidiyorsunuz, hasta mısınız?Bana söylermisin 2500TL bandında hangi anakart daha iyi ?
B550 E o bantta daha iyi, hala tek ürün odaklı gidiyorsunuz, hasta mısınız?Bana söylermisin 2500TL bandında hangi anakart daha iyi ?
Hasta çok belli değil mi?B550 E o bantta daha iyi, hala tek ürün odaklı gidiyorsunuz, hasta mısınız?
Neyse, daha yazmayacağım, vakit kaybı çünkü.Hasta çok belli değil mi?
Tek ürüne bağlı marka karşılaştırıyor.
tek ürün odaklı somon iş başında7 ısı borusu 3 tane trio frozr 2 fana göre 76 derecemi iyi ? birde Rog strixten sadece 500TL ülkemizde uygun çıkmasına rağmen ?
tek anakart odaklı gitmiyorum.B550 E o bantta daha iyi, hala tek ürün odaklı gidiyorsunuz, hasta mısınız?
Tek değil, birkaç tane. Ama B450, A320, A520 ve bazı B550 modellerini es geçiyorsun. Ve bu da fanboyluktek anakart odaklı gitmiyorum.
7 ısı borusu 3 tane trio frozr 2 fana göre 76 derecemi iyi ? birde Rog strixten sadece 500TL ülkemizde uygun çıkmasına rağmen ?
Fanboy işte. Tek bir üründen memnun kalmış her ürünü öneriyor.ya hasta dmeyin adam benim verdiğim ortalam ile asus bir ürün koydu ortaya belliki çok memnun savunuyor
Bırakın, sayın somon anlamaz.Alıntıyı görüntüle
Hediyem olsun. AZUZ çoğ iyi yeenim. RX 5700 XT serisinde en pahalı kart ama en kötüsü.
Sorunlu değil, ASUS o modellerin bazılarında muadillerine göre çok kötü.merak ettim o modeller yapısal olarakmı bozuk yoksa giriş seviyesimi ?
Ya sen bir karışma ne yazdığın ne dediğin belli değil zaten.ya hasta dmeyin adam benim verdiğim ortalam ile asus bir ürün koydu ortaya belliki çok memnun savunuyor