Neler Yeni

Anakartta MSI mı Daha İyi ASUS mu?

T.P.G.

80+ Titanium
peki sana anlattığım bu gibi sorunları veya buna benzer yazılım problemi veya donanım sorunlarını bu gibi forumlarda hiç söyleme lüksüne girip en azından buradan dile getirip kötü oldukları yönleri millet görür ona göre tercihini yapar diye dedin mi ?
X570 Gaming Edge ciddi sorunlu bir anakart istediğin kadar göm bende arka çıkarım ama sen gelip tüm markayı kötülüyorsun bu yanlış 2 saattir bunu anlatmaya çalışıyoruz.

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
arkadaşlar ben full asus bir sistem toplamak isstiyorum am arkadaşım asus kötü diyor msı ankartlar ve dier şeyler daha iyi diyor dorusu ne ?
Bütçe meselesi bütçene göre kaliteli ürünler var ama bütçe sınırsız ise Asus Tuf serisi derim

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
peki sana anlattığım bu gibi sorunları veya buna benzer yazılım problemi veya donanım sorunlarını bu gibi forumlarda hiç söyleme lüksüne girip en azından buradan dile getirip kötü oldukları yönleri millet görür ona göre tercihini yapar diye ?
Sen hala açıklamıyorsun. Yazık...
Ben osrunlarımı hep belirtirim. Şu ana kadar kullandığım hiç bir anakartta sorun yaşamadım.
Seni konunun başında dediklerinden dolayı kimse kafasına takamamalı bence. Yanlışını da kabul etmiyorsun.

Rezillik resmen.
Rezil mesajlarını koyuyorum ki herkes görsün:
Asus > GIGABYTE > MSI

Bunların arasından çok rahat farkla Asus çıkıyor. VRM yapısıyla hatta chipset fan'ı olmadan 35 derecede chipseti serin tutabiliyor.

teknik desteği de ASUS'a göre rezalet ona bakılırsa 3 günde bir mesaj geliyor ve düzeltilecek diyip 1 ay bekleyip düzeltmiyorlar. Ben 1 sorun için 2 ay beklediğimi hatırlıyorum bu yüzden Dragon Center iğrenç ötesi çalışıyor. Asus da Canlı destek hattı var MyAsus üzerinden direk türkiyedeki servis ile iletişime geçebiliyorum öğrendiğimde aşırı şaşırmıştım.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
X570 Gaming Edge ciddi sorunlu bir anakart istediğin kadar göm bende arka çıkarım ama sen gelip tüm markayı kötülüyorsun bu yanlış 2 saattir bunu anlatmaya çalışıyoruz.
Çünkü diğer anakartlarda da bu sorunları yaşayan insanları gördüm.

Heera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet Güler
Bence ASUS.
B450M-K II anakart kullanıyorum.
Hem 592TL ye bulabiliyosun hem de bios flashback var.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Komik çocuk seni, gerçek hayatta doğru düzgün konuşamayıp burada kendini gösterenlere bayılıyorum evet sizlere bayılıyorum.
Sen kimsin bana böyle diyorsun çocuk kendine gel.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
İnsanlara konunun linkini de attım. Şu an bu rezilliğe bakıyorlar... @somoncum
Neden kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun ki ben bunda bir rezillik görmüyorum ufak tefek gibi görüyorsun böyle yazılım problemlerini fakat büyük bir firma isen o yazılım sana böyle problem çıkarmamalı çıkarırsa eski yazılımına dönülecek seçenek sunması gerek ama oda yok asus aura sync programı hala neden duruyor veya gigabyte fusion eski sürümü

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Neden kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun ki ben bunda bir rezillik görmüyorum ufak tefek gibi görüyorsun böyle yazılım problemlerini fakat büyük bir firma isen o yazılım sana böyle problem çıkarmamalı çıkarırsa eski yazılımına dönsün seçenek de yok asus aura sync programı hala neden duruyor veya gigabyte fusion eski sürümü
Ya neden söylemiyorsun kendinle çeliştiğini. Kendimi haklı yapmama gerek yok çünkü haklıyım, şu an konuya bakan bir çok üye bana özelden haklı olduğumu söylüyor.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Ya neden söylemiyorsun kendinle çeliştiğini. Kendimi haklı yapmama gerek yok çünkü haklıyım, şu an konuya bakan bir çok üye bana özelden haklı olduğumu söylüyor.
Google Asus yaz haberler kısmına gir gör o zaman Asus 6'ncı kez neden "Dünyanın en beğinilen şirketi olduğuna" :D Kendimle çelişiyormuşum bi kere kardeşim MSI fanboyluğunu acilen bırakman lazım ölüme kadar sevmen gerekmiyor ve param çıkışmaz ise PALIT veya ZOTAC yönelmeyi planlıyorum ekran kartında !

yasi_MYB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yasin.MYB
nie özeldenki burayada yazsınla abi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,441
Üyeler
163,657
Son üye
Mustafafafa1907
Top Bottom