Neler Yeni

Anakartta MSI mı Daha İyi ASUS mu?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Bak bir markanın bazı ürünleri diğerlerinden iyidir eyvallah ama hepsi değildir, sen şu an tüm ASUS'u tüm MSI'dan daha üstün görüyorsun, bu yanlış işte.
Umarım yanlışından dönersin.
b450-b550 prime ları diyorsanız hepsi çöp Asus TUF, strix aratmaz. Alınır dedim ordan oraya @Mert2302 konuyu çekti b450 prime alınacağına veya b550 prime alınacağıma 2.el b450 tomahawk alırım zaten ama Dragon Center asla kurmam.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Çekti diyor ya. Konun başında düpedüz şunu yazdınız:
Bana göre sıralama böyle zaten hala. MSI Dragon Center Düzeltirse MSI > ASUS > GIGABYTE olacak. Sorunlu bir yazılım olup her gün değişik problem çıkarıp bu senin oyundaki veya render alacağın zaman performansına etki edecek ise ben o anakart'ı kötülerim. Dragon Center kurmadığında anakart çiçek bal gibi çalışıyor kurunca kötü bu kadar söyleceklerim.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Bana göre sıralama böyle zaten hala. MSI Dragon Center Düzeltirse MSI > ASUS > GIGABYTE olacak.
Olmayacak. Hala marka savunuyorsunuz. Hiç bir marka birbirinden üstün değildir, model üstündür.
Ayrıca konunun başlarında Dragon Center düzgün olsa bile asusun her şeyinin daha iyi olduğunu söylediniz :D
Her mesajda kendinizi daha çok batırıyorusunuz.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Olmayacak. Hala marka savunuyorsunuz. Hiç bir marka birbirinden üstün değildir, model üstündür.
Ayrıca konunun başlarında Dragon Center düzgün olsa bile asusun her şeyinin daha iyi olduğunu söylediniz :D
Her mesajda kendinizi daha çok batırıyorusunuz.
MSI Dragon Center da AI mikrofon engelleme varmı veya Canlı destek varmı veya 3 iş gününde cevaplanacak ticket'ı 1 iş günü içerisinde cevap verebilecek potansiyel varmı bunu GIGABYTE ve Asus başarabiliyor.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
MSI Dragon Center da AI mikrofon engelleme varmı veya Canlı destek varmı veya 3 iş gününde cevaplanacak ticket'ı 1 iş günü içerisinde cevap verebilecek potansiyel varmı bunu GIGABYTE ve Asus başarabiliyor.
Doğruladın işte. Şaka gibisin. Dragon Center sıkıntısız olsa seveceğim diyorsun, sonra düzelse bile çok eksiğinin olduğunu söylüyorsun. kendinle çelişiyorsun yani :D

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Doğruladın işte. Şaka gibisin. Dragon Center sıkıntısız olsa seveceğim diyorsun, sonra düzelse bile çok eksiğinin olduğunu söylüyorsun. kendinle çelişiyorsun yani :D
O yazılımı düzeltemeyeceklerini biliyorum ama yazılım dizaynı her şeyi bir yere getirip düzenli tek tıkla halledilmesini seviyordum.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
O yazılımı düzeltemeyeceklerini biliyorum ama yazılım dizaynı her şeyi bir yere getirip düzenli tek tıkla halledilmesini seviyordum.
Şaka gibisin. Yukarıda düzelse MSI daha iyi olacak diyorsun, az önce de düzelse bile çok yolu var asus, gigabyte daha iyi diyorsun. Bu mesajları iki farklı kişi falan mı yazıyor acaba? kendini yeterince rezil ettin bence, senin yerinde olsam bu konuyu bırakırdım.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Şaka gibisin. Yukarıda düzelse MSI daha iyi olacak diyorsun, az önce de düzelse bile çok yolu var asus, gigabyte daha iyi diyorsun. Bu mesajları iki farklı kişi falan mı yazıyor acaba? kendini yeterince rezil ettin bence, senin yerinde olsam bu konuyu bırakırdım.
GIGABYTE veya ASUS yaptığı bir şeyi onaylama lüksüne girdin mi sen ? galiba MSI fanısın ?

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Dostlar ben normalde ASUS çuyum ama Gigabyte bu işin ehlisi adamlar zaten anakart markası olarak kuruldular Asus bize MHz değeri ni fazla sunuyor o kadar ikisininde güzel anakartları var

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
peki sana anlattığım bu gibi sorunları veya buna benzer yazılım problemi veya donanım sorunlarını bu gibi forumlarda hiç söyleme lüksüne girip en azından buradan dile getirip kötü oldukları yönleri millet görür ona göre tercihini yapar diye dedin mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom