somoncum
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,939
- İsim
- Enver Eryalçın
Yaşamadığımı kim dedi Corsair ile bir çakışmam var ama MSI gibi performansımı öldürücü kadar kötü değil sadece plugin çakışması var onu da sorun çözülene kadar sildim armoury crate üzerinden aydınlatmayı hallediyorum.Şimdi asus aldınız, asusta sorun yaşamayınca asus en iyisi oldu. Öyle mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bak az önce sana yazdım 150TL vereceğime TUF alırım 3 derece gerisinde sadeceMSI'ın gayet fp anakartları var. Bunu @Rambo_87 da söylüyor, her markanın farklı segementte kaliteli ürünleri var.
Yaşamadığımı kim dedi Corsair ile bir çakışmam var ama MSI gibi performansımı öldürücü kadar kötü değil sadece plugin çakışması var onu da sorun çözülene kadar sildim armoury crate üzerinden aydınlatmayı hallediyorum.
bak az önce sana yazdım 150TL vereceğime TUF alırım 3 derece gerisinde sadece
Asus Tuf Gaming B550M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B550M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B550M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.742,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com