Neler Yeni

Anakartta MSI mı Daha İyi ASUS mu?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Şimdi asus aldınız, asusta sorun yaşamayınca asus en iyisi oldu. Öyle mi?
Yaşamadığımı kim dedi :D Corsair ile bir çakışmam var ama MSI gibi performansımı öldürücü kadar kötü değil sadece plugin çakışması var onu da sorun çözülene kadar sildim armoury crate üzerinden aydınlatmayı hallediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI'ın gayet fp anakartları var. Bunu @Rambo_87 da söylüyor, her markanın farklı segementte kaliteli ürünleri var.
bak az önce sana yazdım 150TL vereceğime TUF alırım 3 derece gerisinde sadece

Yaşamadığımı kim dedi :D Corsair ile bir çakışmam var ama MSI gibi performansımı öldürücü kadar kötü değil sadece plugin çakışması var onu da sorun çözülene kadar sildim armoury crate üzerinden aydınlatmayı hallediyorum.

11:40 bakabilirsin.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Hala anlamamakta ısrarcısın. Birkaç model üzerinden gidiyorsun, 10larca model var. B450/A520/A320 klasmanında ASUS, MSI'ın genel olarak gerisinde. B550 ve X570'de kapışıyorlar. Sen niye direkt birkaç modelde asus daha iyi olunca direkt asus öneriyorsun ben onu anlamış değilim, bu fanboyluk düz.

11:40 bakabilirsin.
MSI daha önde listede, TUF'a göre.

Yazık, hala sadece B550 üzerinden gidiyor...

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Hala anlamamakta ısrarcısın. Birkaç model üzerinden gidiyorsun, 10larca model var. B450/A520/A320 klasmanında ASUS, MSI'ın genel olarak gerisinde. B550 ve X570'de kapışıyorlar. Sen niye direkt birkaç modelde asus daha iyi olunca direkt asus öneriyorsun ben onu anlamış değilim, bu fanboyluk düz.
ben b450 leri katmıyorum 2.elden tomahawk alıp millet kullanıyordu s2h alacakları yerde malzeme kalitesi çok çok daha iyi fakat dediğim gibi yazılımı sorunlu bunu MSI support canlı olarak da yazdım başka anakart alacağım diye yazılım sorunu olduğu için.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
ben b450 leri katmıyorum 2.elden tomahawk alıp millet kullanıyordu s2h alacakları yerde malzeme kalitesi çok çok daha iyi fakat dediğim gibi yazılımı sorunlu bunu MSI support canlı olarak da yazdım başka anakart alacağım diye yazılım sorunu olduğu için.
Niye katmıyorsun? Çünkü işine gelmiyor, asus orada kötü diye. Yazık yani, dah açok yazmayacağım çünkü senin fanboyluğun değişmeyecek.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Niye katmıyorsun? Çünkü işine gelmiyor, asus orada kötü diye. Yazık yani, dah açok yazmayacağım çünkü senin fanboyluğun değişmeyecek.
b450-f katalım o zaman tomahawk ile aynı fiyat da satılıyordu b450 de prime b550 prime serileri çok kötü TUF alın veya GIGABYTE ELİTE dedim yazılım kullanmıyorsanız MSI alabilirsin eğer o Dragon Center kurarsan o anakart bi afallıyor çünkü 3 ay geçince. x570 PRIME serisi mesela çok rahat serin diyebilirim aynı fiyata satılan MSI x570 Gaming Edge WIFI bakıyorum alev topu diyorum. Mesela millet Asus RX 5700 TUF eski revisyonlarını aldığında bellekler 105-120 dereceleri görüyordu bu şikayetleri göze alan asus teknisyenleri artık TUF modellerin tamamını strix yakın performans ve serin çalışacağını sözünü vermişlerdi bu sorun geçtikten sonra RX 6000 serisi ve RTX 3000 serisindeki TUF lara bakıyorum Fan RPM hariç strix lerden aşağı kalacak yeri yok.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
b450-f katalım o zaman tomahawk ile aynı fiyat da satılıyordu b450 de prime b550 prime serileri çok kötü TUF alın veya GIGABYTE ELİTE dedim yazılım kullanmıyorsanız MSI alabilirsin eğer o Dragon Center kurarsan o anakart bi afallıyor çünkü 3 ay geçince. x570 PRIME serisi mesela çok rahat serin diyebilirim aynı fiyata satılan MSI x570 Gaming Edge WIFI bakıyorum alev topu diyorum.
Kendini rezil ediyorsun, dur. B450F, tomahawktan 400 lira daha pahalı ve o fiyata b550 var.

reis senin ana kartın ne peki ?
B550M Mortar kullanıyorum. Önceden bir çok marka anakart kullandım. ASUS, MSI ve Gigabyte farklı segmentlerde kalitelidir.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Kendini rezil ediyorsun, dur. B450F, tomahawktan 400 lira daha pahalı ve o fiyata b550 var.

B550M Mortar kullanıyorum. Önceden bir çok marka anakart kullandım. ASUS, MSI ve Gigabyte farklı segmentlerde kalitelidir.
WİFİ atma bana. İlk piyasada olduğunda F modeli 950TL bandında idi sonradan uçurdular.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
WİFİ atma bana
WİFİ olmayan modeli de aynı fiyat:

WİFİ atma bana. İlk piyasada olduğunda F modeli 950TL bandında idi sonradan uçurdular.
Noldu? işine gelmedi uçurdular diyorsun şimdi. Palavracılık yapma sayın fanboy.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın

Ekler

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    24.7 KB · Hit: 21
  • Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    31.3 KB · Hit: 18

T.P.G.

80+ Titanium
@somoncum zamanında araştırmayıp X570 Gaming Edge WiFi almışsın sorun yaşamışsın, ama sırf bu model için markayı tamamen kötülemen çok saçma.
Eğer X570 TOMAHAWK almış olsaydın şimdi kim bilir neler diyordun..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,859
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom