Neler Yeni

Anakartta MSI mı Daha İyi ASUS mu?

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
@Rambo_87 abi açıklar mısın sen önermedin mi bana asus al hat da sen dedin x570 unify al diye ? Ben bir daha yazılım sorunu yaşmak istemiyorum GIGABYTE veya Asus alırım diye sen dedin bana ben x570-F kullanıyorum kayet sessiz 50 derece vrm mos , 45 derece chipset diye bunlar gelmiş bana fanboy diyorlar. Ben sorunlu bir şeyi asla almam! bunu söyleyeyim.
Sen her zaman asus diyorsun. Senin aldığın model iyi ama sen asusun her modeli iyi zannediyorsun. Sana gör asusun bir ürünü iyiyse diğerleri de iyi. B450 video linki hala atamadın bakıyorum...

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sen her zaman asus diyorsun. Senin aldığın model iyi ama sen asusun her modeli iyi zannediyorsun. Sana gör asusun bir ürünü iyiyse diğerleri de iyi. B450 video linki hala atamadın bakıyorum...
.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
@Rambo_87 abi açıklar mısın sen önermedin mi bana asus al hat da sen dedin x570 unify al istiyorsan ? Ben bir daha yazılım sorunu yaşamak istemiyorum GIGABYTE veya Asus alırım diye sen dedin bana ben x570-F kullanıyorum kayet sessiz 50 derece vrm mos , 45 derece chipset diye bunlar gelmiş bana fanboy diyorlar. Ben sorunlu bir şeyi asla almam! bunu söyleyeyim.
Bir şey satın almadan önce detaylı bir şekilde analiz etmeli ve test raporlarını okumalısınız. Bildiğim kadarıyla aktüel asus çok ileride ve üst sınıf segmentinde Asus'u önerebilir. bu her zaman asus satın almanız gerektiği anlamına gelmez. Ayrıca diğer markalarda güzel ürün kalitesine sahiptir.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
@Rambo_87 abi açıklar mısın sen önermedin mi bana asus al hat da sen dedin x570 unify al istiyorsan ? Ben bir daha yazılım sorunu yaşamak istemiyorum GIGABYTE veya Asus alırım diye sen dedin bana ben x570-F kullanıyorum kayet sessiz 50 derece vrm mos , 45 derece chipset diye bunlar gelmiş bana fanboy diyorlar. Ben sorunlu bir şeyi asla almam! bunu söyleyeyim.
Ünlem koymuş bi de “ ben sorunlu şeyleri almam” diye. Sorunlu diyen oldu sanki. Senin asus anakartın iyi diye asusun her anakartı iyi olmuoy, bunu bil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey satın almadan önce detaylı bir şekilde analiz etmeli ve test raporlarını okumalısınız. Bildiğim kadarıyla aktüel asus çok ileride ve üst sınıf segmentinde Asus'u önerebilir. bu her zaman asus satın almanız gerektiği anlamına gelmez. Ayrıca diğer markalarda güzel ürün kalitesine sahiptir.
Arkadaş takmış asusa. Sizin gibi bilgili bir üyeden böyle bir açıklama beklerdim zaten.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
Sen her zaman asus diyorsun. Senin aldığın model iyi ama sen asusun her modeli iyi zannediyorsun. Sana gör asusun bir ürünü iyiyse diğerleri de iyi. B450 video linki hala aramadın bakıyorum...
B450 den konuşmuyorum farkındaysan gözüme sokup durma şu modeli. Ayrıca b550 tuf lar savunuyorum hala iyi modeller diye 1300TL ye gaming plus bakıyoruz 1450tl 3 derece az alacam diye 150tl fazladan vermeme ne gerek var ?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
abi ben prime demedim ki tuf ve strix modelleri sağlam oluyor asus demeye çalıştım bunlar b450 prime modellerini gözüme sokuyor.

Sen hep asus diyorsun. Asus sadece b550 mi üretiyor?
x570 lerin tüm asus modelleri x570 msı modellerinden serin :D kronik ısınma sorunlu MSI dan bana bahsetme bence 😂

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ünlem koymuş bi de “ ben sorunlu şeyleri almam” diye. Sorunlu diyen oldu sanki. Senin asus anakartın iyi diye asusun her anakartı iyi olmuoy, bunu bil.

Arkadaş takmış asusa. Sizin gibi bilgili bir üyeden böyle bir açıklama beklerdim zaten.
Eyvallah dostum. Neutral bakmak gerekiyor böyle durumlara. Iyi ürün yoktur. Kaliteli ürün var.
o nedenle bi o veya öbürü iyi ola bilir ;)

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
abi ben prime demedim ki tuf ve strix modelleri sağlam oluyor asus demeye çalıştım bunlar b450 prime modellerini gözüme sokuyor.

x570 lerin tüm asus modelleri x570 msı modellerinden serin :D
B450? A320? Tüm modelleri değil ayrıca. X570 unify, tufdan daha serin.

Eyvallah dostum. Neutral bakmak gerekiyor böyle durumlara. Iyi ürün yoktur. Kaliteli ürün var.
o nedenle bi o veya öbürü iyi ola bilir ;)
Onun için marka değil model.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
B450? A320? Tüm modelleri değil ayrıca. X570 unify, tufdan daha serin.

Onun için marka değil model.
Az önce dedim sana MSI fan boyu idim bir çok sorun yaşadım zaten marka nın iyisi, kötü sü yokmuş ben bunu anladım en iyisini de alsan o yazılım sorununu yaşacaksın.

Benim demek istediğim şuan fiyatına göre bana göre sıcaklık yazılım sorunu yaşatmayan ve malzeme kalitesine sonuna kadar güveneceğin GIGABYTE ve Asus kaldı.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
Dragon center kurmadan kullanacaksanız MSI alabilirsiniz onun haricinde önermem her hafta ayrı yazılım sorunu çıkıyor bir yeri yamalanıyor diyer yanı sorun çıkarıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,107
Üyeler
166,486
Son üye
leitefe22
Top Bottom