Neler Yeni

Anakartta MSI mı Daha İyi ASUS mu?

yasi_MYB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yasin.MYB
Asus da öne çıkan yazılımlar bence bunlar zamanı gelince çok işime yarıyor 1 kere seçip bırakmıyorsun sürekli aktif bir şekilde kullanmaktayım.
yani ozaman asus dah iyi durumda

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın

Ekler

• rgbsoftware-01.jpg
    rgbsoftware-01.jpg
    45.7 KB · Hit: 26

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Önceden sadece GIGABYTE en iyi anakart'a sahipti şuan ASUS da olsun MSI da olsun en iyi b550 anakartlarını çıkardılar fakat ASUS kadar zengin bir yapıda değil Asus daki VRM yapısına bakarsak ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO X570 aynı bir tek ısınan yeri chipseti oda 45 derecelerde geziniyor vrm bölümünde aktif gizli bir fan bulunuyor sıcaklığa göre fan devri artıyor ama anca kulağınızı dayayınca duyuluyor. Kutu içerisinden HYPER M.2 X16 GEN 4 CARD çıkıyor zaten kendi başına 700TL anakart 2000TL gelmiş oluyor anlayacağınız ve bu kart 4 tane m2 raid yapıp 15 gigabyte saniyeleri aşıyor, AI mikrofon gürültü engelleyici var daha ne olsun bu fiyat'a ?
Kendin söylüyorsun model karşılaştırıyorsun ve sadece üst seviyeye bakıyorsun asus alt seviyelerde hiç başarılı değil.
Örnek: b450mk

yasi_MYB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yasin.MYB
B550-A - B550-F modelleri var eğer bunları o kişiler beğenmez ise direk zaten GIGABYTE AORUS PRO öneriyorum zamanında 1700TL civarındaydı ve MSI Tomahawk ile aynı fiyata sahip olmasına rağmen kanatcıklı direct touch heat sink olduğu için daha serin kalıyordu şimdi tabi 2000TL bandında :(
hoacam peki kullanım ömrü nekadar ? max 5 yıl ömür veriyolar

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
B550-A - B550-F modelleri var eğer bunları o kişiler beğenmez ise direk zaten GIGABYTE AORUS PRO öneriyorum zamanında 1700TL civarındaydı ve MSI Tomahawk ile aynı fiyata sahip olmasına rağmen kanatcıklı direct touch heat sink olduğu için daha serin kalıyordu şimdi tabi 2000TL bandında :(
B450 modelleri? A320 modelleri? ASUS bu iki klasmanda emekliyor. Ayrıca B550 alt seviye değil.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın
Kendin söylüyorsun model karşılaştırıyorsun ve sadece üst seviyeye bakıyorsun asus alt seviyelerde hiç başarılı değil.
Örnek: b450mk
PRIME modellerini demedim TUF serileri gayet fiyat performans normal bir kişinin kafasını ağrıtmayan anakart istiyorsanız TUF yönelebilirsiniz zaten PRIME serisini internet kafe gibi yerlerde kullanırsın fazladan sistem kuracaksan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değil. MARKA DEĞİL MODEL. Kafana sok şunu.
Sizin bahsettiğiniz modeller ne bana söyler misiniz :D

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
PRIME modellerini demedim TUF serileri gayet fiyat performans normal bir kişinin kafasını ağrıtmayan anakart istiyorsanız TUF yönelebilirsiniz zaten PRIME serisini internet kafe gibi yerlerde kullanırsın fazladan sistem kuracaksan.
Tuf serileri bütçesine göre yine alınmaz istisnalar dışında tomahawk vb gibi modeller daha başarılı.
AsUz fanboyu.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin bahsettiğiniz modeller ne bana söyler misiniz :D
B450 MK ve B450M S2H mesela. ASUS B450 MK çöp.

Siz düz asus fanboyusunuz. Ne olursa olsun asus alınmalı size göre.

Top Bottom