Fiyatına göre hayır. Palit’in Gaming Pro gibi modelleri 30 serisinde FP olarak tokatlıyor.Soğutması kartlarında efsanevi
Fiyatına göre hayır. Palit’in Gaming Pro gibi modelleri 30 serisinde FP olarak tokatlıyor.Soğutması kartlarında efsanevi
2 sene değil bu sene.Şu an alacağınız anakarta yüksek ihtimalle 2 sene sonra işlemci takamayacaksınız, istiyorsanız en iyisini alın. Sebebi ise 2 seneye DDR5'e geçilecek olması, soket tamamen değişecek yani. En iyisine bile yeni işlemci takamazsınız yani 2 seneye.
Dual serisinde bi oyun oyna 65i geçmezFiyatına göre hayır. Palit’in Gaming Pro gibi modelleri 30 serisinde FP olarak tokatlıyor.
Yanaşmayın. Modele yanaşın. Marka fanı olmayın. Model bakın.anladım hocam sağolun şuan asusa 1 2 tık daha yanaştım
30 serisinde Dual fiyatına göre performanslı değil.Dual serisinde bi oyun oyna 65i geçmez
B450M S2H'den dolayı Gigabyte dediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.1-gigabyte
2. asus ile msi kafa kafaya bence.
Hocam eğer yükseltme yapmayacak iseniz yukarda belirttiğim gibi bir sistem işinizi görür ama yükseltme yapcan derseniz işkencede soket degiscek yükseltiyor derken zaten anakartlari değiştirmek gerekli olcak yeni anakartlar da ddr5 olcak ramleri de degiseceksiniz yani şu an yükseltme yapilcak ve o kadar para harcamak bir sistem önermem tabii yükseltme yapıltamamdır hocam
tamamdır hocam ben soket değisşiceni bilmiyordum öğrendiğim iyi olduHocam eğer yükseltme yapmayacak iseniz yukarda belirttiğim gibi bir sistem işinizi görür ama yükseltme yapcan derseniz işkencede soket degiscek yükseltiyor derken zaten anakartlari değiştirmek gerekli olcak yeni anakartlar da ddr5 olcak ramleri de degiseceksiniz yani şu an yükseltme yapilcak ve o kadar para harcamak bir sistem önermem tabii yükseltme yapılmazsa olur
amd serisini kastettim30 serisinde Dual fiyatına göre performanslı değil.
Şu an burada 30 serisinden bahsediyoruzamd serisini kastettim
Karşılaştırdığın karta göre değişebilir ve fiyatları da etken.arkadaşlar ben full asus bir sistem toplamak isstiyorum am arkadaşım asus kötü diyor msı ankartlar ve dier şeyler daha iyi diyor dorusu ne ?
Yani gidip 5800X alırsan yükseltebileceğin en baba işlemci 5950X olacak.hadiya iyiki sormuşum ozman foruma