Bütçesi 20K’ymış. Ben B550-E/B550 Tomahawk, R5 5600X ve stokta ucuza bulursa Palit 3080 Gaming Pro önerdim.Yani gidip 5800X alırsan yükseltebileceğin en baba işlemci 5950X olacak.
Bütçesi 20K’ymış. Ben B550-E/B550 Tomahawk, R5 5600X ve stokta ucuza bulursa Palit 3080 Gaming Pro önerdim.Yani gidip 5800X alırsan yükseltebileceğin en baba işlemci 5950X olacak.
2 yıl değil bu sene en baba 2022 Şubatevet öğrendim 2 yıla soketler değişicekmiş
reis belliki bay biliyorsun ekran kartlarında ti ve super arasındaki fark nedir ?Bütçesi 20K’ymış. Ben B550-E/B550 Tomahawk, R5 5600X ve stokta ucuza bulursa Palit 3080 Gaming Pro önerdim.
Benim çok bilgim yok, bu forumda benden çok daha bilgililer var.reis belliki bay biliyorsun ekran kartlarında ti ve super arasındaki fark nedir ?
Önceden sadece GIGABYTE en iyi anakart'a sahipti şuan ASUS da olsun MSI da olsun en iyi b550 anakartlarını çıkardılar fakat ASUS kadar zengin bir yapıda değil Asus daki VRM yapısına bakarsak ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO X570 aynı bir tek ısınan yeri chipseti oda 45 derecelerde geziniyor vrm bölümünde aktif gizli bir fan bulunuyor sıcaklığa göre fan devri artıyor ama anca kulağınızı dayayınca duyuluyor. Kutu içerisinden HYPER M.2 X16 GEN 4 CARD çıkıyor zaten kendi başına 700TL anakart 2000TL gelmiş oluyor anlayacağınız ve bu kart 4 tane m2 raid yapıp 15 gigabyte saniyeleri aşıyor, AI mikrofon gürültü engelleyici var daha ne olsun bu fiyat'a ?Çok kötü karşılaştırmalar yapmışsınız kaynak bekliyorum neden daha iyiler asusun da iyi ve çok kötü anakartları var diğerlerinin de model karşılaştırması yapın.
Siz sadece üst seviyeye bakıyorsunuz. Alt seviyede ASUS emekliyor. Onun için marka değil model diyoruz.Önceden sadece GIGABYTE en iyi anakart'a sahipti şuan ASUS da olsun MSI da olsun en iyi b550 anakartlarını çıkardılar fakat ASUS kadar zengin bir yapıda değil Asus daki VRM yapısına bakarsak ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO X570 aynı bir tek ısınan yeri chipseti oda 45 derecelerde geziniyor vrm bölümünde aktif gizli bir fan bulunuyor sıcaklığa göre fan devri artıyor ama anca kulağınızı dayayınca duyuluyor. Kutu içerisinden HYPER M.2 X16 GEN 4 CARD çıkıyor zaten kendi başına 700TL anakart 2000TL gelmiş oluyor anlayacağınız ve bu kart 4 tane m2 raid yapıp 15 gigabyte saniyeleri aşıyor, AI mikrofon gürültü engelleyici var daha ne olsun bu fiyat'a ?
Aynen öyle dostumbence ful bir markanın parçalarını kurmak mantıksız hangisi iyi ise onu al
Önceden sadece GIGABYTE en iyi anakart'a sahipti şuan ASUS da olsun MSI da olsun en iyi b550 anakartlarını çıkardılar fakat ASUS kadar zengin bir yapıda değil Asus daki VRM yapısına bakarsak ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO X570 aynı bir tek ısınan yeri chipseti oda 45 derecelerde geziniyor vrm bölümünde aktif gizli bir fan bulunuyor sıcaklığa göre fan devri artıyor ama anca kulağınızı dayayınca duyuluyor. Kutu içerisinden HYPER M.2 X16 GEN 4 CARD çıkıyor zaten kendi başına 700TL anakart 2000TL gelmiş oluyor anlayacağınız ve bu kart 4 tane m2 raid yapıp 15 gigabyte saniyeleri aşıyor, AI mikrofon gürültü engelleyici var daha ne olsun bu fiyhocam
B550-A - B550-F modelleri var eğer bunları o kişiler beğenmez ise direk zaten GIGABYTE AORUS PRO öneriyorum zamanında 1700TL civarındaydı ve MSI Tomahawk ile aynı fiyata sahip olmasına rağmen kanatcıklı direct touch heat sink olduğu için daha serin kalıyordu şimdi tabi 2000TL bandındaSiz sadece üst seviyeye bakıyorsunuz. Alt seviyede ASUS emekliyor. Onun için marka değil model diyoruz.