Bütçe?peki tavsiyen ?
Bütçe?peki tavsiyen ?
Argb boş pahalı geliyor mesela bana ben o yüzden almıyorum yani işi yokaa gerek yokKankam dediğin doğru eyvallah ama kaliteli anakartın farkını uzun süre kullandıktan sonra görüyorsun. B450 tomahawk güzel bir anakart ama bir kere toplayıp uzun süre kullanacak neden agrb destekli almasın
Hocam anakarta 2k verceginize 2 kere 1k lik alsanız emin olun sizi daha çok götürürya nedenim şu bidah ankart almicam şuanki bilgisayarım 15 yaşında yeni ana karttımda bukadar uzun ömürlü olsun istiyorum
Marka karşılaştırması yaparken sadece modele değil ; fiyata , servise , tasarıma, dayanıklılığa , yazılım desteğine ve kalan herşeye bakılır . Bunları göz önüne alırsak asus daha iyi . 30 tane ürünü olan markanın sadece bir anakartı iyiyse bunu model açısından kıyaslamak mantıklı mı?Aralarında 1600 lira fiyat farkı olduğu için olabilir mi acaba?
MSI Meg X570 ACE AMD X570 Soket AM4 DDR4 4600(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO X570 AM4 AMD Ryzen DDR4 4866MHz (OC) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO X570 AM4 AMD Ryzen DDR4 4866MHz (OC) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Marka değil model bakılmalı. Düz marka yazanlar marka fanboyudur.
Marka değil model. Modele göre değişir. Model söyleyin.
1600TL ye göre Ace modelinde olmayan teknoloji farkları var mesela hiçbir anakart da asusda olmayan gürültü önleme özelliği varmı ? NVIDIA bunu yapay zeka ile yapabiliyor fakat %10 luk bir kayıpla yapıyorAralarında 1600 lira fiyat farkı olduğu için olabilir mi acaba?
MSI Meg X570 ACE AMD X570 Soket AM4 DDR4 4600(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO X570 AM4 AMD Ryzen DDR4 4866MHz (OC) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO X570 AM4 AMD Ryzen DDR4 4866MHz (OC) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Marka değil model bakılmalı. Düz marka yazanlar marka fanboyudur.
Biri AM4 öbürü Intel. İşlemciyi de mi anakarta göre seçeceksiniz?ROG CROSSHAIR VIII
DARK HERO vs
MSI MPG Z490 CARBON EK X 4800MHz(OC) DDR4 Soket 1200 M.2 Wi-Fi HDMI DP ATX Anakart
msı ın an kartları çok garipmis
ASUS'un servisi MSI'ya göre kat kat rezil. Yorumları okuyarak anlarsınız.Marka karşılaştırması yaparken sadece modele değil ; fiyata , servise , tasarıma, dayanıklılığa , yazılım desteğine ve kalan herşeye bakılır . Bunları göz önüne alırsak asus daha iyi . 30 tane ürünü olan markanın sadece bir anakartı iyiyse bunu model açısından kıyaslamak mantıklı mı?
Aynı fiyatta bu özellikleri olan bir anakart atsana, 1600 lira daha ucuz olan yani.1600TL ye göre Ace modelinde olmayan teknoloji farkları var mesela hiçbir anakart da asusda olmayan gürültü önleme özelliği varmı ? NVIDIA bunu yapay zeka ile yapabiliyor fakat %10 luk bir kayıpla yapıyor
oda mantıklıymış hocam ozaman şimdilik götütü tipte bişi alıp yeni sokete çıkıncamı düzgün bir şey almamı tavsiye ediyorsun ?Argb boş pahalı geliyor mesela bana ben o yüzden almıyorum yani işi yokaa gerek yok
Evet haklısın uzun sürede anlaşılır ama AMD yakında soket değiştirecek yakında yine ddr5 ram soketleri geliyor zaten Intel malum canı sikildikca soket değişiyor yani bmiyorum uçak gibi bir oc yapmazsa güçlü vrm e o kadar fazla gerek de yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam anakarta 2k verceginize 2 kere 1k lik alsanız emin olun sizi daha çok götürür
teknik desteği de ASUS'a göre rezalet ona bakılırsa 3 günde bir mesaj geliyor ve düzeltilecek diyip 1 ay bekleyip düzeltmiyorlar. Ben 1 sorun için 2 ay beklediğimi hatırlıyorum bu yüzden Dragon Center iğrenç ötesi çalışıyor. Asus da Canlı destek hattı var MyAsus üzerinden direk türkiyedeki servis ile iletişime geçebiliyorum öğrendiğimde aşırı şaşırmıştım.Biri AM4 öbürü Intel. İşlemciyi de mi anakarta göre seçeceksiniz?
ASUS'un servisi MSI'ya göre kat kat rezil. Yorumları okuyarak anlarsınız.
Dragon Center kullandım ve rezil olduğunu düşünmüyorum. Teknik servisle 2 hafta önce işim oldu, gayet ilgiliydiler.teknik desteği de ASUS'a göre rezalet ona bakılırsa 3 günde bir mesaj geliyor ve düzeltilecek diyip 1 ay bekleyip düzeltmiyorlar. Ben 1 sorun için 2 ay beklediğimi hatırlıyorum bu yüzden Dragon Center iğrenç ötesi çalışıyor.
aynen işlemciyi anakarta göre seçmek istiyorumBiri AM4 öbürü Intel. İşlemciyi de mi anakarta göre seçeceksiniz?
ASUS'un servisi MSI'ya göre kat kat rezil. Yorumları okuyarak anlarsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı fiyatta bu özellikleri olan bir anakart atsana, 1600 lira daha ucuz olan yani.
20K PC bütçesine 4-5K anakart almak saçmalık. 2-2.5K'lık bir B550 veya Z490 alırsanız ana parçalara yatırım yapmış olursunuz.açıkçası tam bir bütçeyok sadece pc bitince 20 k yı geçmesin istiyorum