Neler Yeni

Yardım Anakartta vida çıkmıyo

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
EmreE
Ne yapacağmı bilmiyorum kasa da kalmıştı kasayı kestim anakartı kurtarmak için şimdi ne yapacağmı bulamıyorum ağladım ağlayacam birazdan çaresizlikten

Ekler

• Screenshot_20250111-012403.jpg
    Screenshot_20250111-012403.jpg
    589.2 KB · Hit: 24
  • Screenshot_20250111-012402.jpg
    Screenshot_20250111-012402.jpg
    853 KB · Hit: 26

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
umut
alttan pense ile kaymayacak şekilde tutturup üstten de vidayı sökmeyi denedin mi

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
umut
keşke en başında konu açsaydın vida deliğine düz uçlu tornavida sokabilirsen kağıt bant vb bi tekrar dene istersen ama yükseltme vidasınj arkadan pense ile tutturmayı unutma
Vidanın kafası yalama olduğu için tutmuyor ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yılmaz Akkurt
Ne yapacağmı bilmiyorum kasa da kalmıştı kasayı kestim anakartı kurtarmak için şimdi ne yapacağmı bulamıyorum ağladım ağlayacam birazdan çaresizlikten
hocam kafası yalama olduysa yapacak bir şey yok böyle kullanmaya devam edinde, kasaya oturuyormu?

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
EmreE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
umut
Kasaya başka bi yere vida atıp oturmasını sağlarımda aklımda kalıck bu
yükseltme vidasını anakarta döndürerek oturtman gerekiyor bildiğim kadarıyla oturmaz yani yüksekte kalır o kısım
vidanın kenarlarından pense ya da kargaburun tutturabilirsen belki öyle çıkarabilirsin denedin mi arka taraftan da tutturman lazım ama bence önce forumlardaki yöntemleri dene ondan sonra başka şeyler düşün yalama vida nasıl çıkartılır pek bi bilgim yok ama normalde bu şekil olunca arkadan pense ile tutturup çıkabiliyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yılmaz Akkurt
Kasaya başka bi yere vida atıp oturmasını sağlarımda aklımda kalıck bu
hocam benimde öyle bir anakartım vardı anakartın io shieldini takamadım anakart yamuk olduğundan dolayı, ama sorunsuz calışıyordu

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
EmreE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yükseltme vidasını anakarta döndürerek oturtman gerekiyor bildiğim kadarıyla oturmaz yani yüksekte kalır o kısım
vidanın kenarlarından pense ya da kargaburun tutturabilirsen belki öyle çıkarabilirsin denedin mi arka taraftan da tutturman lazım ama bence önce forumlardaki yöntemleri dene ondan sonra başka şeyler düşün yalama vida nasıl çıkartılır pek bi bilgim yok ama normalde bu şekil olunca arkadan pense ile tutturup çıkabiliyordu
hocam benimde öyle bir anakartım vardı anakartın io shieldini takamadım anakart yamuk olduğundan dolayı, ama sorunsuz calışıyordu
Tamamdır alttan penseyle tutup koli bandıya çıkarabildim çooooookkk teşşekür ederim ikinizede saat11den beri uğraşıyorum

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
EmreE

TahinPekmez

80+ Silver
vidaya üsten yıldız uç yada düz uç hangisi iyi tutuyorsa yukarıdan tornavidayı sadece bastır. alttan da pense ile sımsıkı tutarak saat yönünün tersine çevir. az dönse yeter zaten elince çıkarırsın zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu hatanın sebebi yükseltme vidasını kasaya iyi sıkmadığın için oluyor

Top Bottom