TyraelKing
80+
O zaman ürün adı yanlış çünkü B450 Pro4 ATX modeli olarak bulabildim.atx belirttim
O zaman ürün adı yanlış çünkü B450 Pro4 ATX modeli olarak bulabildim.atx belirttim
teşekkür ederimAnakart ATX mi Yoksa mATX mi anlamadım ancak eğer ATX ise
Alıntıyı görüntüle
Rica ederim umarım yardımcı olmuşumdur.teşekkür ederim
Site linki atar mısın? Ben bulamadım da en azından oradan bakayım yönlendireyim seni.yanlış değil b450 pro atx reis
https://www.teknobiyotik.com/asrock...en1-hdmi-dp-vga-atx-anakart-asrb450-pro4.html kartım buSite linki atar mısın? Ben bulamadım da en azından oradan bakayım yönlendireyim seni.
Bak orada da Asrock B450 Pro4 yazıyor. Sorun çözüldüğüne göre herkese iyi forumlar.
tamam zaten ben aksi bişey söylemedim ki mesajlarda bro senin doğru söylediğini beyan ettimBak orada da Asrock B450 Pro4 yazıyor. Sorun çözüldüğüne göre herkese iyi forumlar.
TyraelKing burada atx oldugunu yazmıştım sordugğunda da atx olduğunu söyleyip cevaplamıştım.Arkadaşlar anakart modelim asrock b450 pro atx.Ben anakarttaki fan giriş yerlerini bilmiyorum çünkü uzun yıllar hep laptop kullandım bu konuya yabancıyım bilen bir arkadaşımız aydınlatabilir mi?