Neler Yeni

Çözüldü✓ Anakarttan çift monitör yapma

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Özgür Doruk Korkmaz
Merhaba arkadaşlar işlemcim r5 7600 anakarta bağlasam ikinci monitör olarak kullanma şansım var mı yardımcı olur musunuz?

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Mazlum Pınar
İşlemcinin grafik birimini kullanacağından dolayı takıp kullanabilirsin.

omer4297

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Faruk Bayrak
işlemci de grafik birimi var mı da

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Mazlum Pınar
işlemciden görüntü alamaz

Bilmediğin konularda niye yorum yapıyorsun kardeşim. Ben de de çift monitör var ekran kartından 2. monitörü kullanıyorum ama öncesinde anakarta takıp kullanıyordum, işlemcinin grafik birimini BIOS üzerinden kapattım kullanmıyorum artık. Grafik birimi yoksa görüntü alamaz, grafik birimi varsa alır. R5 7600'de grafik birimi var, benim işlemcim yani R5 7600X aynı şekilde grafik birimi var.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Bilmediğin konularda niye yorum yapıyorsun kardeşim. Ben de de çift monitör var ekran kartından 2. monitörü kullanıyorum ama öncesinde anakarta takıp kullanıyordum, işlemcinin grafik birimini BIOS üzerinden kapattım kullanmıyorum artık. Grafik birimi yoksa görüntü alamaz, grafik birimi varsa alır. R5 7600'de grafik birimi var, benim işlemcim yani R5 7600X aynı şekilde grafik birimi var.
tamam grafik birimi var peki bu arkadaş ekran kartı var olduğu halde nasıl kullanacak

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Mazlum Pınar
tamam grafik birimi var peki bu arkadaş ekran kartı var olduğu halde nasıl kullanacak

Ekran kartına nasıl 2-3 tane monitör takabiliyorsan aynı şekilde grafik birimi olan bir işlemcin varsa anakarta HDMI, DP, VGA girişlerinden herhangi birini takarsan görüntü alırsın. Ekran kartı var, görüntü alamazsın diye bir şey yok.

Top Bottom