- Reaksiyon skoru
- 18
Merhaba arkadaşlar işlemcim r5 7600 anakarta bağlasam ikinci monitör olarak kullanma şansım var mı yardımcı olur musunuz?
ekran kartına baglasanaMerhaba arkadaşlar işlemcim r5 7600 anakarta bağlasam ikinci monitör olarak kullanma şansım var mı yardımcı olur musunuz?
ekran kartı takılı olduğu için anakarttan görüntü alamazsınMerhaba arkadaşlar işlemcim r5 7600 anakarta bağlasam ikinci monitör olarak kullanma şansım var mı yardımcı olur musunuz?
kablom yok almam lazım üşeniyorumekran kartına baglasana
ee anakarta nasıl baglayacaksınkablom yok almam lazım üşeniyorum![]()
anakarta bağlayacak kablom var ekran kartına yok ekran kartına dp kablosu lazım ana monitörüm içinee anakarta nasıl baglayacaksın
ekran kartı modelı ne anakart a hdmı baglarsın ekran kartındada olması lazım hdmı cıkısıanakarta bağlayacak kablom var ekran kartına yok ekran kartına dp kablosu lazım ana monitörüm için
işlemciden görüntü alamazİşlemcinin grafik birimini kullanacağından dolayı takıp kullanabilirsin.
işlemciden görüntü alamaz
tamam grafik birimi var peki bu arkadaş ekran kartı var olduğu halde nasıl kullanacakBilmediğin konularda niye yorum yapıyorsun kardeşim. Ben de de çift monitör var ekran kartından 2. monitörü kullanıyorum ama öncesinde anakarta takıp kullanıyordum, işlemcinin grafik birimini BIOS üzerinden kapattım kullanmıyorum artık. Grafik birimi yoksa görüntü alamaz, grafik birimi varsa alır. R5 7600'de grafik birimi var, benim işlemcim yani R5 7600X aynı şekilde grafik birimi var.
tamam grafik birimi var peki bu arkadaş ekran kartı var olduğu halde nasıl kullanacak