İşlemci nedir? Görüntü alabilmen için işlemci tümleşik özellikte olması gerekiyor.Benim eski pcnin ekran kartı yanmıştı ekran kartı takılı değil şuan kabloyu anakarttaki girişe bağlıyorum ama görüntü gelmiyor ek olarak hdd de hiç bir şey yok ama win 10 usb si takılı
İşlemciyi bilmeden bir şey diyemem üstad anakart mevzu değil önemli olan grafiği destekleyen işlemci tarafıdır.Ben ilk yandığı zaman anakarttan görüntü almıştım ama şimdi gelmiyor
Ekran geldi format flashını açmaya çalışıyorumİşlemciyi bilmeden bir şey diyemem üstad anakart mevzu değil önemli olan grafiği destekleyen işlemci tarafıdır.
Boot menüsünden uefei 1100 ı mı üstte alıyorduk windows boot managerı moİşlemciyi bilmeden bir şey diyemem üstad anakart mevzu değil önemli olan grafiği destekleyen işlemci tarafıdır.
hd graphics felan olması lazım işlemcideSistem çok eski parçaların isimlerini bilmiyorum
o zaman vardır dahiliEkran geldi format flashını açmaya çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Boot menüsünden uefei 1100 ı mı üstte alıyorduk windows boot managerı mo
Format atmayalı uzun zaman oldu nasıl yapıcam birde ekran çözünürlüğü küçük olur değil mi pc ekran kartı olmadığı için tv ye bağlicamhd graphics felan olması lazım işlemcide
o zaman vardır dahili
evet eski dahili olunca çözünürlüğü düşük olacaktır pek fazla desteklemezFormat atmayalı uzun zaman oldu nasıl yapıcam birde ekran çözünürlüğü küçük olur değil mi pc ekran kartı olmadığı için tv ye bağlicam
Görüntü çok kötü olur mu netflix,maç için kuruyorum tv eski olduğu için şerefsizler yazılımla programları kaldırmışevet eski dahili olunca çözünürlüğü düşük olacaktır pek fazla desteklemez
çok kötü olucaktır tabi.Görüntü çok kötü olur mu netflix,maç için kuruyorum tv eski olduğu için şerefsizler yazılımla programları kaldırmış