Analog Kamera Film Önerisi

kırmızışarapp

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,494
Merhabalar elimde Kodak EC100 Analog kamera var. Daha önce hiç analog kamera kullanmadım ama internetten nasıl kullanılacağını öğrendim. Film almak istiyorum ama 75-100 tl den ucuza film bulamadım. Daha önceki bakışımda 50 tl civarlarındaydı fiyatlar. Ucuza nereden bulabilirim ? Bir öğrenci olarak maks bütçem 50tl. Fotoğrafçılığa ilgim var ve analog kamera deneyimini de yaşamak istiyorum. Ülkemiz sağolsun en ufak bir hobiyi bile yapamıyoruz.

Merhabalar elimde Kodak EC100 Analog kamera var. Daha önce hiç analog kamera kullanmadım ama internetten nasıl kullanılacağını öğrendim. Film almak istiyorum ama 75-100 TL den ucuza film bulamadım. Daha önceki bakışımda 50 TL civarlarındaydı fiyatlar. Ucuza nereden bulabilirim ? Bir öğrenci olarak maks bütçem 50tl. Fotoğrafçılığa ilgim var ve analog kamera deneyimini de yaşamak istiyorum. Ülkemiz sağolsun en ufak bir hobiyi bile yapamıyoruz.
Bu makineden bende de var çok güzel fotoğraflar çekiyor. 35mm olduğu için kalitesi 1080pden farksız. Ben filmleri dolaptan falan kovalıyorum. Renkli poz en aşağı 70 TL'ye bulabilirsin. 37 poz içerir. Siyah Beyaz filmi 40-50 TL'ye bulabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz geç yazmışım yeni fark ettim.

Yorumun için teşekkürler. Bende dolaptan bulmuştum film ama 5-10 tl ye koymuşlar pek güvenemedim. Olmazsa onlardan almayı düşünüyorum. Eminönünde ucuza bulurum diye düşünüyorum birde. Bir ara boş olduğumda gidip bakıcam.

Bu makineden bende de var çok güzel fotoğraflar çekiyor. 35mm olduğu için kalitesi 1080pden farksız. Ben filmleri dolaptan falan kovalıyorum. Renkli poz en aşağı 70 TL'ye bulabilirsin. 37 poz içerir. Siyah Beyaz filmi 40-50 TL'ye bulabilirsin.

Biraz geç yazmışım yeni fark ettim.
Yorumun için teşekkürler. Bende dolaptan bulmuştum film ama 5-10 TL ye koymuşlar pek güvenemedim. Olmazsa onlardan almayı düşünüyorum. Eminönünde ucuza bulurum diye düşünüyorum birde. Bir ara boş olduğumda gidip bakıcam.

Yorumun için teşekkürler. Bende dolaptan bulmuştum film ama 5-10 TL ye koymuşlar pek güvenemedim. Olmazsa onlardan almayı düşünüyorum. Eminönünde ucuza bulurum diye düşünüyorum birde. Bir ara boş olduğumda gidip bakıcam.

O baktıklarım anahtarlıkmış. 50 tl gibi bir fiyata renkli bulursam alıcam.

Son düzenleme:

O baktıklarım anahtarlıkmış. 50 TL gibi bir fiyata renkli bulursam alıcam.
50 TL renkli çok zor hocam kelepir denk getirirsen belki. 70 TL'yi gözden çıkarman lazım. Bayat film bulursun o fiyata.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,433
Üyeler
188,934
Son üye
raen1911
Geri