geçmiş olsun kral1 hafta önce ananem merdivenden düşerek belini kırdı. Ameliyata girecekmiş 83 yaşında olduğu için korkuyorum bişi olur diye. Aranızda var mı bu konu hakkında yaşamış biri.
Kırdıktan sonra da ağırısı çok olsa da yürümeye devam etti. İnşallah sağ salim geçerileri yaşlarda bu iş genelde dirilik durumuna kalıyor hocam eğer sağlıklı bir vücudu varsa toprlar yoksa eski haline dönmesi zor 80li yaşlardan sonra dürüst olmak gerekirse
Allah rahmet eylesin.kalçadan ameliyat oldu benim anneannem düzenli yürüdü aksatmadı sporunu şuan çok iyi yaşı 71 flan
ama kötüyü anmak gibi olmasın ama 87 yaşında dedemin annesi de kalçasını kırdı platin taktılar ancak yütiyemicem bida korkusu ile ayağını basmadı yara mikrop kaptı bi türlü iyleşmedi yatak yarası oldu sonra vefat etti ancak bu kan dolaşımı olmamasından kaynaklı dediler illaha öyle bir şey olacak diye kaide yok Allah bilir
teşekkürlergeçmiş olsun kral
Allah bilir hocam ama allah korusun olecegini dusunmuyorum iyilestikten sonra yurumede sıkıntı olabilir duzelmesi uzun surebilir1 hafta önce ananem merdivenden düşerek belini kırdı. Ameliyata girecekmiş 83 yaşında olduğu için korkuyorum bişi olur diye. Aranızda var mı bu konu hakkında yaşamış biri.
aminAllah bilir hocam ama allah korusun olecegini dusunmuyorum iyilestikten sonra yurumede sıkıntı olabilir duzelmesi uzun surebilir