Ananesi/Babanesi ameliyat olan var mı?

ragnmar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
140
1 hafta önce ananem merdivenden düşerek belini kırdı. Ameliyata girecekmiş 83 yaşında olduğu için korkuyorum bişi olur diye. Aranızda var mı bu konu hakkında yaşamış biri.

kalçadan ameliyat oldu benim anneannem düzenli yürüdü aksatmadı sporunu şuan çok iyi yaşı 71 flan
ama kötüyü anmak gibi olmasın ama 87 yaşında dedemin annesi de kalçasını kırdı platin taktılar ancak yütiyemicem bida korkusu ile ayağını basmadı yara mikrop kaptı bi türlü iyleşmedi yatak yarası oldu sonra vefat etti ancak bu kan dolaşımı olmamasından kaynaklı dediler illaha öyle bir şey olacak diye kaide yok Allah bilir

ileri yaşlarda bu iş genelde dirilik durumuna kalıyor hocam eğer sağlıklı bir vücudu varsa toprlar yoksa eski haline dönmesi zor 80li yaşlardan sonra dürüst olmak gerekirse

1 hafta önce ananem merdivenden düşerek belini kırdı. Ameliyata girecekmiş 83 yaşında olduğu için korkuyorum bişi olur diye. Aranızda var mı bu konu hakkında yaşamış biri.
geçmiş olsun kral

ileri yaşlarda bu iş genelde dirilik durumuna kalıyor hocam eğer sağlıklı bir vücudu varsa toprlar yoksa eski haline dönmesi zor 80li yaşlardan sonra dürüst olmak gerekirse
Kırdıktan sonra da ağırısı çok olsa da yürümeye devam etti. İnşallah sağ salim geçer
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kalçadan ameliyat oldu benim anneannem düzenli yürüdü aksatmadı sporunu şuan çok iyi yaşı 71 flan
ama kötüyü anmak gibi olmasın ama 87 yaşında dedemin annesi de kalçasını kırdı platin taktılar ancak yütiyemicem bida korkusu ile ayağını basmadı yara mikrop kaptı bi türlü iyleşmedi yatak yarası oldu sonra vefat etti ancak bu kan dolaşımı olmamasından kaynaklı dediler illaha öyle bir şey olacak diye kaide yok Allah bilir
Allah rahmet eylesin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

geçmiş olsun kral
teşekkürler

Allah bilir hocam ama allah korusun olecegini dusunmuyorum iyilestikten sonra yurumede sıkıntı olabilir duzelmesi uzun surebilir

Geçmiş olsun hocam. Benim de ananem 80li yaşlarda 2 ay önce düşüp kalçasını kırdı. Normalde kırılacak bir düşüş değildi ama yaşlı ve kemik erimesi olduğu için cam gibi hassasmış. Haliyle ameliyat oldu. Kemiğin geri kaynaması normalde 2 aysa onda 1 yılı bulurmuş. Şuan yatalak olarak yatıyor ama normal sağlığı yerinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,410
Üyeler
192,334
Son üye
CasEmir0
Geri