Fikrini belli kurallar içerisinde belirtebilir, kafasına göre değil. Ben çıkıp da "10 yaşındaki çocuk artık bira içebilir bir sıkıntı yok" diyemem.Bak mesela bu yanlış bir konuşma. Ama anayasaya göre fikrini beyan edebilir. Devlet yönetimiyle anayasanın işleyişi farklıdır arkadaşlar. Bence de çoğu sey ülkemizde yanlis işleniyor. Ama hangi hukumet gelirse gelsin bu boyle devam edecek. Çözümü yok yani Türkiye'de.
O adam ne kadar yanlış olsa da fikrini beyan etmis. Suca teşvik etmemis. Yani sen bu söylediğine anayasayı açıp madde gosteremezsin. Devlet işlerine akıl sır ermez. Taa ki her sey şeffaf olana kadar.Fikrini belli kurallar içerisinde belirtebilir, kafasına göre değil. Ben çıkıp da "10 yaşındaki çocuk artık bira içebilir bir sıkıntı yok" diyemem.
Daha devamı var.Fikrini belli kurallar içerisinde belirtebilir, kafasına göre değil. Ben çıkıp da "10 yaşındaki çocuk artık bira içebilir bir sıkıntı yok" diyemem.
Gazeteciler, "yaptığınız yanlış" dese bile hapse atılıyor.
O adam ne kadar yanlış olsa da fikrini beyan etmis. Suca teşvik etmemis. Yani sen bu söylediğine anayasayı açıp madde gosteremezsin. Devlet işlerine akıl sır ermez. Taa ki her sey şeffaf olana kadar.
Hayir göstermiyor. Biyolojik olarak böyle olduğunu savunuyor. Ne kadar etik olmasa da anayasa bununla ilgili bir madde yok.Alıntıyı görüntüle
Buradaki ise yaptığının yanlış olduğunu gösteriyor.
Fakat eleştiriler suç teşkil etmiyor.Daha devamı var.
2. ve 3. Bölümü okuyun lütfen.
MADDE 26. – Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmî makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Bu hürriyetlerin kullanılması, (Ek ibareler: 3.10.2001-4709/9 md.) millî güvenlik, kamu düzeni, kamu güvenliği, Cumhuriyetin temel nitelikleri ve Devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünün korunması, suçların önlenmesi, suçluların cezalandırılması, Devlet sırrı olarak usulünce belirtilmiş bilgilerin açıklanmaması, başkalarının şöhret veya haklarının, özel ve aile hayatlarının yahut kanunun öngördüğü meslek sırlarının korunması veya yargılama görevinin gereğine uygun olarak yerine getirilmesi amaçlarıyla sınırlanabilir.
(Ek fıkra: 3.10.2001-4709/9 md.)Düşünceyi açıklama ve yayma hürriyetinin kullanılmasında uygulanacak şekil, şart ve usuller kanunla düzenlenir.
Tüm olayda bu ya ! TEK BİR GÜCÜN ELİNDEDostlar, böyle boş boş şeylerle vakit kaybetmeyin sinir küpü olmayın. Ülkenin tamamı bir gücün elinde; eğer olurda anayasayı çiğnerseler, anayasayı değiştirirler olur biter. Gereksiz yere zaman kaybı
Kardeşim anayasaya gore bir suru yanlış var ülkemizde bunlari böyle konusarak duzeltemezsin.Fakat eleştiriler suç teşkil etmiyor.
Kanunla sınırlandırılıyor ve kanunda 18 yaş ve altı cinsel bir aktivitede bulunması yasak.Hayir göstermiyor. Biyolojik olarak böyle olduğunu savunuyor. Ne kadar etik olmasa da anayasa bununla ilgili bir madde yok.
Kesinlikle katılıyorum, +999999 veriyorum hatta.Kardeşim anayasaya gore bir suru yanlış var ülkemizde bunlari böyle konusarak duzeltemezsin.
millî güvenlik, kamu düzeni, kamu güvenliği, Cumhuriyetin temel nitelikleri bozuyor ise suçtur.Fakat eleştiriler suç teşkil etmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüm olayda bu ya ! TEK BİR GÜCÜN ELİNDE