O zaman bana küfreden sokakta geziyorken, ona (YILDIZ İMPARATORUNA) küfreden neden müebbet yiyor ?Kanuna aykırı davrandığı için.
Yukarıda paylaşırmış küçük yaşda evlenlenme olmalı konu. Eğer onu böyle deseydi sorun yoktu. "Evlenme kanunu/haklarını gözden geçirilmesi lazımdır" deseydi sorun yoktu.
Herkes canının istediği gibi konuşamaz.
Mesela ben televizyona çıkıp Cumhurbaşkanı yolsuzluk yapıyor dersen yalla içeri. Kişinin haklarını çiğniyorsun sonuçta.
Teröristleri destekleyici açıklamada bulunuyorsa yallah içeri.
Belirli kurallar çerçevesinde eleştiri yapabilirsin.
Dostum sanki sorgulamaya falan başladın, acilan sorgulamayı bırakman lazım. Beyin yerine ampülü bi takıyorsun hopppaaaaa dünya sana güzel oluyor dolar falan yakıyorsun rüyanda o derecede.O zaman bana küfreden sokakta geziyorken, ona küfreden neden müebbet yiyor ?
Dava açarsan alırlar içeri yada para cezası verirler. Hepsi kanunda yazıyor.O zaman bana küfreden sokakta geziyorken, ona (YILDIZ İMPARATORUNA) küfreden neden müebbet yiyor ?
Hocam 1 ms ile 5 ms arasındaki fark çok azdır fakat hiç yoktur diyemeyiz ikisini de kullandım. Ekranı hızlı hızlı sağ sol yaparken gözle görülebilir fark var ve hissediyorsunuz, 5 ms daha bulanık. Aynı şekilde çok hızlı hareket eden nesneleri de 1 ms ile daha net görüyorsunuz. Mesela hıphızlı geçen bir araba. Onun haricinde fark yok neredeyse. İmzanızı çok az fark var diye değişmenizi öneririm.Trajikomik
Alıntıyı görüntüle
Bana küfredeni kaç saatten alırlar ? 12 mi, 24 mü ?Dava açarsan alırlar içeri yada para cezası verirler. Hepsi kanunda yazıyor.
Yanlış yerdesin.Hocam 1 ms ile 5 ms arasındaki fark çok azdır fakat hiç yoktur diyemeyiz ikisini de kullandım. Ekranı hızlı hızlı sağ sol yaparken gözle görülebilir fark var ve hissediyorsunuz, 5 ms daha bulanık. Aynı şekilde çok hızlı hareket eden nesneleri de 1 ms ile daha net görüyorsunuz. Mesela hıphızlı geçen bir araba. Onun haricinde fark yok neredeyse. İmzanızı çok az fark var diye değişmenizi öneririm.
Anayasa'dan bakmak lazım bir şey diyemem.Bana küfredeni kaç saatten alırlar ? 12 mi, 24 mü ?
Nerede olduğunu biliyorsundur İnşallah.Hocam 1 ms ile 5 ms arasındaki fark çok azdır fakat hiç yoktur diyemeyiz ikisini de kullandım. Ekranı hızlı hızlı sağ sol yaparken gözle görülebilir fark var ve hissediyorsunuz, 5 ms daha bulanık. Aynı şekilde çok hızlı hareket eden nesneleri de 1 ms ile daha net görüyorsunuz. Mesela hıphızlı geçen bir araba. Onun haricinde fark yok neredeyse. İmzanızı çok az fark var diye değişmenizi öneririm.
İmzasına dedim yahuYanlış yerdesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anayasa'dan bakmak lazım bir şey diyemem.
Katılıyorum.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
BUNLARIN OLDUĞUNU GÖRE GÖRE BİRİSİ BANA HALA BU DÜZENİ SAVUNUYORSA, LÜTFEN KONUDA DAHA FAZLA DURMASIN YUKARIDAKİ "TAKİBİ BIRAK" SEÇENEĞİNİ İŞARETLESİN !
Bende katılıyorum ama neden serbest kaldıkları hakkında yorum yapmak için ilkin duruşma'nın raporlarını okumamız lazım.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
BUNLARIN OLDUĞUNU GÖRE GÖRE BİRİSİ BANA HALA BU DÜZENİ SAVUNUYORSA, LÜTFEN KONUDA DAHA FAZLA DURMASIN YUKARIDAKİ "TAKİBİ BIRAK" SEÇENEĞİNİ İŞARETLESİN !