Neler Yeni

Anayasa Resmen Yok Sayılıyor !

Kimera

80+ Bronze
Kardeşim anayasaya gore bir suru yanlış var ülkemizde bunlari böyle konusarak duzeltemezsin.
Duyurarak düzeltebiliriz ancak. Benim amacım olabildiğince çok kişiyle sohbet. Yoksa bende ailemle kendi kendime tartışabilirim ama hiçbir şey yapamam.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Türkiye Cumhuriyetine Hoşgeldiniz :)

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Duyurarak düzeltebiliriz ancak. Benim amacım olabildiğince çok kişiyle sohbet. Yoksa bende ailemle kendi kendime tartışabilirim ama hiçbir şey yapamam.
duyurarak da duzeltemezsin bunu tek deneyen sen değilsin. iyi akşamlar diliyorum.

Kimera

80+ Bronze
millî güvenlik, kamu düzeni, kamu güvenliği, Cumhuriyetin temel nitelikleri bozuyor ise suçtur.
Dostum
1589743043212.png

İnceleme işi, değiştirme değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ee adam 18 yas altinda cinsel aktivite yapsınlar mi diyor kardesim? bosa konuşuyoruz ...
Cinsel bir aktivite olmadan nasıl anne olabilir, Çocuk sahibi olabilir ? !

duyurarak da duzeltemezsin bunu tek deneyen sen değilsin. iyi akşamlar diliyorum.
Deneyenler hapse atılıyor. Ama herkesin tek problemi kendi başına çözmek istemesi. Ben burada örgüt kurmuyorum fakat benle aynı düşüncede olan birisi/leri bulmaya çalışıyorum.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Duyurarak değiştiremezsin, ya sandıkta değiştirirsin ya da yapamazsın. He sandıkta illa değişim olur ama bunun iyi ya da kötü yönde olacağını da bilemezsin.

Bi de başlığa siyaset yapmayın demişsin ama bu olay tamamiyle siyasetle bağlantılı. Bağlantılı olmasaydı konuda örnek verdiğiniz adamlar ceza alırdı.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
Biliyorsunuz ülkemizde bir sürü gazeteci hapiste. Bazıları suçlu fakat, bir çoğu sadece haberlere yorumlarını kattıkları için hapiste. Peki anayasamızın 26. maddesi ne diyor ?
Alıntıyı görüntüle
Örnek verelim Fatih Portakal.
Adamın evine kadar drone ile izlediler. Özel haklarına girdiler.
Hatta sırf haber yapıyorken yorumlarını katıyor diye,
Alıntıyı görüntüle,
açıklaması yaptı.

Lütfen siyaset yapmadan tartışalım. Forum kurallarında bu konuya karşı gelecek bir madde göremedim. Eğer eklenirse de sadece konuyu kapatır, saygı duyarım.
Alıntıyı görüntüle
maalesef Türkiyede adalet denen kavram yok ve bunun örneklerini son yıllarda daha çok görmeye başladık umarım Adalet denen kavram ülkemizde gerçekten işler de herkes rahat bir nefes alır :(

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Dostlar, böyle boş boş şeylerle vakit kaybetmeyin sinir küpü olmayın. Ülkenin tamamı bir gücün elinde; eğer olurda anayasayı çiğnerseler, anayasayı değiştirirler olur biter. Gereksiz yere zaman kaybı
Ülke tam bir gücün elinde EVET, acaba neden? Tek bir güç istediği gibi yönetibiliyor maalesef değil mi? Maalesef EVET.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dostum
Alıntıyı görüntüle

İnceleme işi, değiştirme değil.

Cinsel bir aktivite olmadan nasıl anne olabilir, Çocuk sahibi olabilir ? !

Deneyenler hapse atılıyor. Ama herkesin tek problemi kendi başına çözmek istemesi. Ben burada örgüt kurmuyorum fakat benle aynı düşüncede olan birisi/leri bulmaya çalışıyorum.
Kanuna aykırı davrandığı için.
Yukarıda paylaşırmış küçük yaşda evlenlenme olmalı konu. Eğer onu böyle deseydi sorun yoktu. "Evlenme kanunu/haklarını gözden geçirilmesi lazımdır" deseydi sorun yoktu.
Herkes canının istediği gibi konuşamaz.
Mesela ben televizyona çıkıp Cumhurbaşkanı yolsuzluk yapıyor dersen yalla içeri. Kişinin haklarını çiğniyorsun sonuçta.
Teröristleri destekleyici açıklamada bulunuyorsa yallah içeri.
Belirli kurallar çerçevesinde eleştiri yapabilirsin.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Ülke tam bir gücün elinde EVET, acaba neden? Tek bir güç istediği gibi yönetibiliyor maalesef değil mi? Maalesef EVET.
HAYIRlı gelecekler istiyorduk, onlar bunu seçti yapacak bi şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,047
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom