Ciri
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
Konuşsun ustam.... Ustam..Usta boşver şunu kendi kendine konuşsun
Konuşsun ustam.... Ustam..Usta boşver şunu kendi kendine konuşsun
keşke açmsaydınız konuyu biraz yolundan saptıArkadaşlar siyasi partiler konuşulmasın sadece düşüncülerinizi belirtiniz tartışmayınız
Aynen öyle ya bırakın kendi cahilliğinde boğulsun.Usta boşver şunu kendi kendine konuşsun
Ya ben sadece ne düşündüklerini fikirlerini almak istedimkeşke açmsaydınız konuyu biraz yolundan saptı
@Mehmet Yılmaz@Emir Aydın hocam konuyu kitliyelim bence yolundan saptı biraz
Raporda ettim konu kapatılsın diye@Emir Aydın hocam konuyu kitliyelim bence yolundan saptı biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Mehmet Yılmaz
bazı arakadaş keşke dinliyerek yorum yapsalardı @adidas değilmiRaporda ettim konu kapatılsın diye
Gelsinler bakalım kim kimi kesiyorKelle kesmek istiyorlar.
Aga dur buda var bunuda ekle gizli belgeler arasında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kimse siyasi partiden bahsetmedi ki
Bu ülkede de ifâde özgürlüğü yoksa, dünyanın hiçbir yerinde yok. Teröristler bile rahatça ülkeyi yıkıp, terör devleti kurmak istediklerini haykırabiliyorlar. İçişleri bakanımızın annesine küfür ediliyor fakat küfreden serbest kalıyor. Nasıl ifâde özgürlüğü yok yahu? Daha ne istiyorsunuz?Ya abi bu ülkede daha ifade özgürlüğü yok laiklik kaldırılırsa kendilerine karşı çıkanları idam ettirirler.
Laiklik, tüm dinlerin eşit bir şekilde inançlarını yaşayabilme sistemidir aslında. Ne yazık ki bizim ülkemizde, yıllarca Müslüman olanlar inançlarını yaşayamadı. Türlü türlü engeller getirildi. Başörtü yasağı bile, resmî olarak 2013 yılında kaldırıldı. Sanki 100 yıldır böyle bir yasak yokmuş da, iktidar 100 yıl önceki konuyu anlatıyormuş gibi konuşuyor herkes...Boynukalın, ‘Anayasa’da İslam olsun’ ifadelerini kullandı. Boynukalın, Twitter hesabından, “1921 ve 24 anayasalarında devletin dini İslam’dı ve laiklik yoktu. Cumhuriyet fabrika ayarlarına dönsün” yazdı.
Düşücem; Din ile Devlet birbirine karıştırmamalıdır.
Ne düşünüyorsunuz ?