Neler Yeni

Anayasadan Laiklik Kaldırılması ??

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Kudurmana veya kışkırmana gerek yok, sana insan gibi laf anlatıyoruz. Anlayacağın dilden konuşamadığım için üzgünüm. Kendime bu eziyeti çektiremem.
Hâlâ konuşuyor musun? hadi canim Hadi lütfen hadi ya

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Yahu bunlar da gerçek değil de, velev ki gerçek olsun. Hesabını da bu adam vermeyecek mi zaten? Yani şimdi Atatürk Müslüman değildi diye biz ne yapabiliriz. Bu dedikleri Atatürk'ün Allah ile kendisi arasında olan şeylerdir. Hesabını sen vermeyeceksen adidas seni zerre alakadar etmez.
Ya bunlar sanıyor ki tüm Dünya Müslüman olmalı Müslüman olmayan herkes cehennemde yanacak falan. Sanki diğer dinleri whatsapptan attılar sadece İslam gökten indi. Ya Sabır Ya Selamet!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hâlâ konuşuyor musun? hadi canim Hadi lütfen hadi ya
1.si ben senin canın falan değilim
2.si haddini bil

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Ya bunlar sanıyor ki tüm Dünya Müslüman olmalı Müslüman olmayan herkes cehennemde yanacak falan. Sanki diğer dinleri whatsapptan attılar sadece İslam gökten indi. Ya Sabır Ya Selamet!

1.si ben senin canın falan değilim
2.si haddini bil
hadi gülüm hadi çiçeğim hadi konuşma benle

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bırakın şu gereksiz kişiyi herkes engellesin olsun bitsin dediği her şey yalan dolan düşünceleri iğrenç birisi. Tek amacı forumda böyle tartışmalar çıkarmak.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Bir de ilk önce şöyle dedi "bende o kitaplar yok, bakamam" daha sonra ise ben "o zaman doğruluğunu bilmediğin şey için neden hala konuşuyorsun?" dedim ve bana dedi ki "O sayfaları okudum" xD

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
hadi gülüm gadi çiçeğim hadi konuşma benle
:D gülüm çiçeğim. Güzelmiş beğendim. Biraz daha yalakalık yapmaya devam edersen bu akşam ödül yemeğini @Lelouch vi Britannia! ile beraber getiririz. 2 katı yani ;)

Bir de ilk önce şöyle dedi "bende o kitaplar yok, bakamam" daha sonra ise ben "o zaman doğruluğunu bilmediğin şey için neden hala konuşuyorsun?" dedim ve bana dedi ki "O sayfaları okudum" xD
lkASDLJHASjkdh yetişkin, pardon
kendini yetiştirememiş bir adidas dakikada 3 kere kendiyle çelişme özelliğine sahiptir.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
:D gülüm çiçeğim. Güzelmiş beğendim. Biraz daha yalakalık yapmaya devam edersen bu akşam ödül yemeğini @Lelouch vi Britannia! ile beraber getiririz. 2 katı yani ;)

lkASDLJHASjkdh yetişkin, pardon
kendini yetiştirememiş bir adidas dakikada 3 kere kendiyle çelişme özelliğine sahiptir.
Hadi minik kuşum hadi aslan parçam konuşma benle dedim şeyini çıkarma

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Abeğğğ gençlere bira vermiyolar biz özgür ve laiğ bir ülğeyizzzz atatürkün dediklerine kafam basmıyor ama kolumda atatürk dövmesi var laiklik kazanacğğğğğğğ

aklıma bu video geldi:

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
Arkadaşlar siyasi partiler konuşulmasın sadece düşüncülerinizi belirtiniz tartışmayınız

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
1613064726729.png
1613064736771.png

🤭

Arkadaşlar siyasi partiler konuşulmasın sadece düşüncülerinizi belirtiniz tartışmayınız
Kimse siyasi partiden bahsetmedi ki :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,303
Üyeler
164,993
Son üye
bigadicking