rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Öyle bir şey yapamazlar.
Yemez yani buraya yazamıyorum.
Yemez yani buraya yazamıyorum.
Ben ne güzel anlatcaktim diyo ki: "Seninle skhbet etmeyeceğim." "Belgeleri at gideceğim." bU KonUSmA bUraDA biDmiSTiR." kendi kendine triplere giriyor bu adama nasıl bir şey anlatimKardeşim kafan mı güzel? Belge dediğin şeyin doğru olup olduğunu bilmeden karşı cephe alıyorsun ve bunu millete "bakın Atatürk İslam'a zarar verdi" diyorsun. Ulan senin attığın belgelerin doğruluğuna ben mi bakayım? Sen bakacaksın tabii ki.
Ulan ne adamsın.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşların Pentagon'daki adamlarımdan biri bana bunu gönderdi. adidasın dedikleri doğruymuş. Bittik biz!
Gelme amacım o çünkü, belgeleri almak. Tartışmayı burada yapacağız. Sözlerimi çarpıtıyorsun, çarpıtma.Ben ne güzel anlatcaktim diyo ki: "Seninle skhbet etmeyeceğim." "Belgeleri at gideceğim." bU KonUSmA bUraDA biDmiSTiR." kendi kendine triplere giriyor bu adama nasıl bir şey anlatim
Benim hayatım seninki gibi monoton geçmiyor bir çok şey yaşıyorum unutmam normalDaha sabah olan olayı unutacak bir beyine sahipsin.
HASDKJASHKDAKSJdhkasd bir önceki sayfada atılan belgeler daha gerçekçi.Alıntıyı görüntüle
"Mustafa Kamal" daha "ki" si bile düzgün yazılmamış bir metin var burada .
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bana "Atatürk'ün" yazdığı kitaplardan sözler diye attığı metinlerden birisi Atatürk'e ait bir kitap bile değil .
Şimdi atacaklarım zaten Atatürk'e ait olup olmadığı hiçbir şekilde bilinmeyen, %99 iftira olan yazılar.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İşte arkadaş bana "belge" diye bunları attı.
Allah Allah, sen bizim hayatımızı nereden biliyorsun?Benim hayatım seninki gibi monoton geçmiyor bir çok şey yaşıyorum unutmam normal
Ulan nerede demedin, yalancı. Daha sabah dediğini unutmuş adamsın, ya sabır...Ben Atatürk islama zarar verdi demedim. o şekilde söylemedim yani
Fesli delinin peşine takılmış gidiyor işte, yazdığını bile unutmuş baksanaBurada neyi savundun ?
Sana bir şey demedim ben neden atlıyorsun kiAllah Allah, sen bizim hayatımızı nereden biliyorsun?