Vartex
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Dahası
Konun linki varmı kanka?Burada neyi savundun ?
Konun linki varmı kanka?Burada neyi savundun ?
Unutmuş olamaz mıyım robot değilim yaUlan nerede demedin, yalancı. Daha sabah dediğini unutmuş adamsın, ya sabır...
İşte sen ve senin gibilerin tek derdi kendileri. Haklı bir insanı savunmayı değil, çıkar için kendiniz haklı çıkarmayı biliyorsunuz sadece.Sana bir şey demedim ben neden atlıyorsun ki
Kimsenin senin cahilliğine tahammülü kalmadı. Bir de üstüne yalan söyleyince normal.Sana bir şey demedim ben neden atlıyorsun ki
Unutmuş olabilirsin, ama ikiyüzlü gibi ben onu demedim diyip sabah yazdığın şeyi yazmamış gibi yapamazsın.Unutmuş olamaz mıyım robot değilim ya
Aynen öyleyim hadi köyüneİşte sen ve senin gibilerin tek derdi kendileri. Haklı bir insanı savunmayı değil, çıkar için kendiniz haklı çıkarmayı biliyorsunuz sadece.
Kudurmana veya kışkırmana gerek yok, sana insan gibi laf anlatıyoruz. Anlayacağın dilden konuşamadığım için üzgünüm. Kendime bu eziyeti çektiremem.Aynen öyleyim hadi köyüne
KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR SEN KİMSİNDE ONLARI KÜÇÜMSÜYORSUN?Aynen öyleyim hadi köyüne
Yahu bunlar da gerçek değil de, velev ki gerçek olsun. Hesabını da bu adam vermeyecek mi zaten? Yani şimdi Atatürk Müslüman değildi diye biz ne yapabiliriz? Bu dedikleri Atatürk'ün Allah ile kendisi arasında olan şeylerdir. Hesabını sen vermeyeceksen adidas seni zerre alakadar etmez.Alıntıyı görüntüle
"Mustafa Kamal" daha "ki" si bile düzgün yazılmamış bir metin var burada .
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bana "Atatürk'ün" yazdığı kitaplardan sözler diye attığı metinlerden birisi Atatürk'e ait bir kitap bile değil .
Şimdi atacaklarım zaten Atatürk'e ait olup olmadığı hiçbir şekilde bilinmeyen, %99 iftira olan yazılar.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İşte arkadaş bana "belge" diye bunları attı.
Konuşulmaya değer mi bilmem de, sonrakinin cevabını biliyorum.Bir de mesajlarına hemen bakmayınca engellediğimi sanıp, yazık diyen bir arkadaş. Siz söyleyin artık konuşulmaya değer bir insan mı değil mi diye.
Allah Allah, ne hikmetse sabah Atatürk'e İslam'a zarar verdi diye cephe alırken şimdi bir anda öyle bir şey demedim ki dedin, Allah Allah... Çok garip...Unutmuş olamaz mıyım robot değilim ya