Neler Yeni

Anayasadan Laiklik Kaldırılması ??

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Şeriat'ı istememenin ne İslam düşmanlığıyla, ne de Müslüman karşıtlığıyla bir alakası var, burayı kesinleştirelim ilk önce.
Büyük ihtimalle ben bunu yazarken @adidas gibi troller çoktan bu konuya dini karıştırmıştır, eminim.

Laikliğin kaldırılmasını destekleyen arkadaşlar, neden istemiyorsunuz Laikliği, bunu mantıklı bir şekilde açıklayabilir misiniz?

Anayasanın 2. ve 4. maddeleri

MADDE 2. – Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.

MADDE 4. – Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
Şunu da eklemek isterim ayrıca.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Şeriat'ı istememenin ne İslam düşmanlığıyla, ne de Müslüman karşıtlığıyla bir alakası var, burayı kesinleştirelim ilk önce.
Büyük ihtimalle ben bunu yazarken @adidas gibi troller çoktan bu konuya dini karıştırmıştır, eminim.

Laikliğin kaldırılmasını destekleyen arkadaşlar, neden istemiyorsunuz Laikliği, bunu mantıklı bir şekilde açıklayabilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adidası etiketlemişsin o zaman KAWGA başlasın
KAWGA.jpg

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6

Mesaj otomatik birleştirildi:

Çünkü laikliği bira içmek ve kızlı erkekli gezmek sanıyorlar. 14 tane kitabı olan, Dünya'nın hayran olduğu Atatürk'e "İslam'ı yıktı" diyorlar. Tek gerekçeleri yok, inandıkları yolun sonunu görmeyen insanlar yolunu kaybetmeye mahkumdur.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Çünkü laikliği bira içmek ve kızlı erkekli gezmek sanıyorlar. 14 tane kitabı olan, Dünya'nın hayran olduğu Atatürk'e "İslam'ı yıktı" diyorlar. Tek gerekçeleri yok, inandıkları yolun sonunu görmeyen insanlar yolunu kaybetmeye mahkumdur.
Belge, belge diyordu @adidas, her ne hikmetse bu belgeler çok değerliymiş ve Atatürk'ün İslam'a zarar verdiğinin belgesiymiş. Hadi o zaman buyur @adidas , Sun bakalım o kanıtları da herkes doğru yola gelsin, hadi.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Belge, belge diyordu @adidas, her ne hikmetse bu belgeler çok değerliymiş ve Atatürk'ün İslam'a zarar verdiğinin belgesiymiş. Hadi o zaman buyur @adidas , Sun bakalım o kanıtları da herkes doğru yola gelsin, hadi.
Ya ben anlamıyorum bunları, bu belgeleri tüm dünyada sadece bunlar biliyor.
1613061244739.png

Ben de ulaştım

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
FBI, CIA, Amerika başkanı ve Kraliçe Elizabeth'den izin alması lazım. Çok gizli belgeler.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Din ve devlet işleri birbirine karıştırılmamalıdır. Her ne kadar çok büyük çoğunlukta Müslüman bir ülke olsakta bunu kanunlara yansıtıp ülkenin dini İslam'dır dememiz yanlış olur.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı

Katilleri tecavüzcüleri hırsızları sıcak yerde yatırıp önüne yemeğinin geldiği bir hapishanede mi beslemek istersin yoksa idam edilmesini mi?
Ayrıca bir Müslüman laiklik değil, şeriat istemeli. Şeriat Allah'ın koyduğu kurallardır. Ve ben trol değilim 😡

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Katilleri tecavüzcüleri hırsızları sıcak yerde yatırıp önüne yemeğinin geldiği bir hapishanede mi beslemek istersin yoksa idam edilmesini mi?
Ayrıca bir Müslüman laiklik değil, şeriat istemeli. Şeriat Allah'ın koyduğu kurallardır. Ve ben trol değilim 😡
İdam konusuna bir şey demedim ki, nereye çektin olayı :D.
Şu anda bile doğru düzgün ilerlemeyen adalette neyin idamından bahsediyorsun sen? Masum insanlar da can verir bu idam meselesinde, unutma bunu.

Belgeleri at ayrıca, bekliyoruz seni.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,291
Üyeler
163,637
Son üye
sabotajkej