Neler Yeni

Anayasadan Laiklik Kaldırılması ??

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Yazdığımı düzgünce okuyup, anlayıp idrak edersen sana ''İslamiye inananlara kabile toplumu dedin'' demediğimi anlarsın. Ne demişim: İslamiyet'i esas alan kanunlara diyemezsin, demişim. İkinci olarak sana Müslüman olmayabilirsin dedim. Müslüman değilsin demedim.
@Emydn10
Cevap bekliyorum.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Katilleri tecavüzcüleri hırsızları sıcak yerde yatırıp önüne yemeğinin geldiği bir hapishanede mi beslemek istersin yoksa idam edilmesini mi?
Ayrıca bir Müslüman laiklik değil, şeriat istemeli. Şeriat Allah'ın koyduğu kurallardır. Ve ben trol değilim 😡
Biz sana zaten forumda trolsün demedik ki? Ben senin gerçek hayatta trol olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bir Müslüman şeriat ister diye bir şey yok. O zaman bir Türk de Turan Birliği'nin kurulmasını ister? Ben suriyelilere değil de Türkmen kardeşlerime para harcanmasını istiyoum. Suriyelileri beslemek istemiyorum vergimle.

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Katilleri tecavüzcüleri hırsızları sıcak yerde yatırıp önüne yemeğinin geldiği bir hapishanede mi beslemek istersin yoksa idam edilmesini mi?
Ayrıca bir Müslüman laiklik değil, şeriat istemeli. Şeriat Allah'ın koyduğu kurallardır. Ve ben trol değilim 😡
İdam suçu değil suçluyu yok eder. Ayrıca ülkemizdeki adalet ortadayken idam geldiğinde asılacak masum insanları düşünemiyorum bile.

Beren

80+ Gold
Sadece Müslüman yaşamıyor bu ülkede. İnanmayan birini, inanmadığı kitaptan sorumlu tutarak yargılamak oldukça saçma bir şey.
Ayrıca ülkelerin dini falan olmaz. Saçma sapan bir şekilde burası Müslüman ülke falan demeyin.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
İdam konusuna bir şey demedim ki, nereye çektin olayı :D.
Şu anda bile doğru düzgün ilerlemeyen adalette neyin idamından bahsediyorsun sen? Masum insanlar da can verir bu idam meselesinde, unutma bunu.

Belgeleri at ayrıca, bekliyoruz seni.
Hahaha konuşurken bile kendinle çelişiyorsun laiklikte adalet olur mu? Şimdi de masum insanlar hapiste yatıyor ne farkı var

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Ben senin yazdıklarını cevap vermeye değecek bulmuyorum. Anlattıklarımı anlayabildiğini düşünmüyorum açıkçası. Hatta unutmuşum şimdi yoksayıp geçiyorum hemen.
hhahaha @robin V2 güle güle.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Ayrıca şeriat'ı istemenin tek sebebi idamın gelmesi ve Müslümanlar'ın şeriat istemek zorunda olması (ki bu yalan, yok böyle bir şey.) ise yazık kafana @adidas
Hahaha konuşurken bile kendinle çelişiyorsun laiklikte adalet olur mu? Şimdi de masum insanlar hapiste yatıyor ne farkı var
Olur, neden olmasın? Olmadığının kanıtını sunsana? Ayrıca neden diğer sorulama cevap vermiyorsun da konuyu idama çekiyorsun? Belgeleri de atmadın hala.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İdam getirilsin suçlar en az %30 azalır
Sen idamı savunuyorsun, şeriatı değil. Önce savunduğun şeyi bil.

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bunun yönetim şekliyle ilgili olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten? O zaman İran İslam Devrimi'nde hiç masum insan asılmadı ne de olsa şeriatla astılar senin düşüncene göre.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,292
Üyeler
163,637
Son üye
sabotajkej
Top Bottom