adidas
80+ Bronze
Dahası
Bence deMümkünse sen yapma bu işi.
Bence deMümkünse sen yapma bu işi.
Müslümanlar ve diğerleri demek.. Anladım. Senin kadar insanları dinine ırkına göre yargılayan başka bir canlı daha yok. Gayrimüslim veya Müslüman olmayan diyebilirsin. Senin gibiler olduğu için tüm Dünya Müslümanlara barbar diyor. Kelimelere bak...Ülkedeki Müslümanlari ve diğerlerini tek tek sayıp yüzdesini mi çıkartayım
“... Sizden her biriniz için bir şeriat / yol ve yöntem koyduk. Eğer Allah dileseydi sizi tek bir ümmet yapardı...”
Şeriat sözünün geçtiği bir diğer Kur’an ayeti de Diz Üstü Çökenler Bölümü / Casiye Suresi 18. Ayettir. Ayette şeriat sözcüğü özgün haliyle geçiyor ve Hz. Muhammed’e hitaben şöyle deniliyor:
“Sonra sana da, buyruğumuzla bir şeriat (yol, yöntem, yasa) verdik...”
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mantıklı bir şey söyleyin de dinliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
E ülkenin %90'ı Müslüman? %10 için laiklik mi olsun yoksa %90 için şeriat mı? demokrasi denen bir şey var
öyle olmaz füze at kralMümkünse sen yapma bu işi.
Gayrimuslim kelimesi aklıma gelmedi diğer dinleri saymak yerine diğerleri dedim kolay olsun diyeMüslümanlar ve diğerleri demek.. Anladım. Senin kadar insanları dinine ırkına göre yargılayan başka bir canlı daha yok. Gayrimüslim veya Müslüman olmayan diyebilirsin. Senin gibiler olduğu için tüm Dünya Müslümanlara barbar diyor. Kelimelere bak...
"Sizden her biriniz için" ben burada insanlara seslendiğini, insanlara kural koyduğunu anlıyorum. Burada devletin şeriatla yönetilmesi gibi bir cümle yok.Sizden her biriniz için bir şeriat / yol ve yöntem koyduk.
off ya size laf anlatmak o kadar zor ki"Sizden her biriniz için" ben burada insanlara seslendiğini, insanlara kural koyduğunu anlıyorum. Burada devletin şeriatla yönetilmesi gibi bir cümle yok.
Ayrıca belgeleri at artık! Seni bekliyoruz.
Bunu diyen kişi de @adidasoff ya size laf anlatmak o kadar zor ki
Sen kendin ne anlattığını bilmiyorsun ki bize anlatasın? Kendini daha fazla komik duruma düşürme.off ya size laf anlatmak o kadar zor ki
Diyorum ya önce büyük mercilerden izin alması gerek diye. İlk yazdığıma eklemeyi unuttum Pentagon'dan da izin alması gerek.Ayrıca belgeleri at artık! Seni bekliyoruz.
Burada haklı olduğunu düşünüyorum.Cezalar artılırsa suçlar azalır.İdam getirilsin suçlar en az %30 azalır
öyle deme küser şimdiadidas tek bildiğin insanların fikrini dinlemeden kendi düşünceni 50 kere yazmak. Sana laf da anlatılmıyor.