Neler Yeni

Anayasadan Laiklik Kaldırılması ??

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Ya gitsene sen hani benle tartisacak tek bir konun yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ever insta verin
Gitmiyom la, seni mi yoruyor? Kendini haksız duruma düşüren birini görünce gitmesini istemen acizlikten başka bir şey değil.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Ya gitsene sen hani benle tartisacak tek bir konun yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ever insta verin
Boş yapma da belgeleri at, Insta'dan sövüp engelleyeceğini biz de biliyoruz. Instagram'dan gerçekten atsan da fark etmeyecek, o belgeleri attığın anda bu konuya atarım.

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Burada haklı olduğunu düşünüyorum.Cezalar artılırsa suçlar azalır.
Suç oranı idam ile alakalı bir durum değil suç oranı en düşük ülkelere bak. Çoğunlukla halkının ateist olduğu devletlerin suç oranı en düşük. İdam, din gibi şeyler suçu engellemez EĞİTİM.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Boş yapma da belgeleri at, Insta'dan sövüp engelleyeceğini biz de biliyoruz. Instagram'dan gerçekten atsan da fark etmeyecek, o belgeleri attığın anda bu konuya atarım.
Allah aşkına versene İnstagramını. Ben kullanmıyorum olsa anında basarım. Çok merak ediyorum bu gizli belgeleri.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Suç oranı idam ile alakalı bir durum değil suç oranı en düşük ülkelere bak. Çoğunlukla halkının ateist olduğu devletlerin suç oranı en düşük idam din gibi şeyler suçu engellemez EĞİTİM.
İşin ucunda şeriat olursa suç işlemeye cesaret edemezler. Hırsızlığa çaldığın elini kesiyorlar. Katillere idam var

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom