Neler Yeni

Anayasadan Laiklik Kaldırılması ??

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
İşin ucunda şeriat olursa suç işlemeye cesaret edemezler. Hırsızlığa çaldığın elini kesiyorlar. Katillere idam var
Allah Allah, Zeki Müren de bizi görüyor mu adidas?

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Suç oranı idam ile alakalı bir durum değil suç oranı en düşük ülkelere bak. Çoğunlukla halkının ateist olduğu devletlerin suç oranı en düşük. İdam, din gibi şeyler suçu engellemez EĞİTİM.

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İşin ucunda şeriat olursa suç işlemeye cesaret edemezler. Hırsızlığa çaldığın elini kesiyorlar. Katillere idam var
Dostum insan eğitmek ne demek bilmez misin sen? Kimseye korkutarak vazgeçiremezsin. Suçu işleyen bu sefer daha gizli işler, işlerken dikkat eder hepsi bu. Sen bir çocuğa kızarak bir şeyi yapmaması gerektiğini söylersen o çocuk onu daha fazla yapmak ister. Tüm mesele bu.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dostum insan eğitmek ne demek bilmez misin sen? Kimseye korkutarak vazgeçiremezsin. Suçu işleyen bu sefer daha gizli işler, işlerken dikkat eder hepsi bu. Sen bir çocuğa kızarak bir şeyi yapmaması gerektiğini söylersen o çocuk onu daha fazla yapmak ister. Tüm mesele bu.
Boşver dostum sen kime ne anlatıyorsun? Kaba kuvveti adalet sanıyorlar.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
git de eğit o zaman bu kadar bilgiliysen

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom