Neler Yeni

Anayasayı nasıl ezberleyebilirim?

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar ilerleyen dönemde Hukuk fakültesini kazanıp hakim olmayı düşünüyorum. Anayasayı nasıl ezberleyebilirim? Nereden ezberleyebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Semih Yılmaz

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Teşekkürler dostum. Aslında hakim olmamın en önemli sebebi ülkede adaletin bulunmadığı için en azından kendi davalarıma adalet getirebileceğimi düşünüyorum.
LoL o zaman koca bir peri masalında yaşıyorsun.

Babam hakim, söyleyeceğim tek şey hukuk falan okuma, tabi çok ama çok iyi bir avukat olup paraları hüpletmeyeceksen.

Bi de hukuk fakültesine hazırlık için anayasa ezberlemek saçmalık, matematik falan çalış.
Ve hukukta o kadar ezber olmaz, kitapçık olur der babam

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
LoL o zaman koca bir peri masalında yaşıyorsun.

Babam hakim, söyleyeceğim tek şey hukuk falan okuma, tabi çok ama çok iyi bir avukat olup paraları hüpletmeyeceksen.

Bi de hukuk fakültesine hazırlık için anayasa ezberlemek saçmalık, matematik falan çalış.
Ve hukukta o kadar ezber olmaz, kitapçık olur der babam
Hocam ayıptır söylemesi fakat babanız hangi nelere çalışarak hakim olmuş sorsanız iyi olur.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar ilerleyen dönemde Hukuk fakültesini kazanıp hakim olmayı düşünüyorum. Anayasayı nasıl ezberleyebilirim? Nereden ezberleyebilirim?
Anayasa ezberlenmez. Zaten sürekli değişiyor. O dava ile ilgilş olanları o zaman ezberlesin ayrıca kitap var oradan bakıyorlar.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Dava 1 günde bitmiyor ki. Ayları buluyor. O arada kararını verirsin yani.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Hocam ayıptır söylemesi fakat babanız hangi nelere çalışarak hakim olmuş sorsanız iyi olur.
Soruyu anlamadım? Ders çalışarak hakim olmuş? O dönemde sözel ile hakim olunuyormuş. Bu arada hakim hukuk fakültesinde olması en zor meslek diye hatırlıyorum, yani acayip çalışmam lazım derslere.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Bu arada hakim olucaksan Allah kolaylık versin. Zor iş ve devlete bağlısın. Çok iyi avukatlar dava başına falan 30k 50k alıyor. Tabii hayallerinden vazgeçmemek en iyisi. Ben yalnızca fikrimi söyledim.

Top Bottom