Neler Yeni

Anca beraber, kanca beraber... ! Şimdilik YOLSUZLUK, ama sonrası TERÖR...

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,627
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Etraftan saraçhaneye giden elemanlar saat 17.00 gibi yola çıkıyor, ardından 02.00 partiye gelip, 06.00da çıkıyorlar. Gerisini siz düşünün…
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben asarım keserim yok şöylr protesto yaparım böyle bağırırım diyenlerin hepsi boş. 90 kilo badici polis abi kafana bi koydumu eve dönemezsin. Devletle başa çıkamaz kimse. Adam akıllı fikrini belirt git, yok polise taş atayım balta atayım küfür edeyim hareket çekeyim hepsi boş.
90 kilo badici polis mi yoksa torpilli polis mi dersin. Fiziki şartlarını ve parkurlarını haylice karşılayıp polis olamayan çok aday tanıyorum da.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Tekin Ayber
Doğruları savunmak için değil de menfaat elde etmek için yazan silahşör kalemleri, oyuncak veya kuklaları boşvermek en güzeli... Doğru sadece onlara ait değil, kendilerini parlatmak, bir süre sonra da doğruları inkar etmek üzere şartlanmış kimselerdir çünkü. Kalemleri satılıktır onların...

Her şeyin yanlış gitttiği yerde en az yanlış olanı seçersin gidip de en yanlışı kızgınlığından dolayı körü körüne desteklemek olmaz. Bin yanlış dolu bir geçmişi bir doğru söyledi diye de kutsamak gerekmez.

90 kilo badici polis mi yoksa torpilli polis mi dersin. Fiziki şartlarını ve parkurlarını haylice karşılayıp polis olamayan çok aday tanıyorum da.
Sen bir de abd polisine bak, afrika kökenli olanları nasıl aşağıladıklarını ve gözünü bile kırpmadan öldürdüklerini çok iyi biliyorsundur herhalde... Bir yanlış için (eğer varsa tabi... ) koskoca polis teşkilatı zan altında kalmamalı.

Son düzenleme:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,627
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Doğruları savunmak için değil de menfaat elde etmek için yazan silahşör kalemleri, oyuncak veya kuklaları boşvermek en güzeli... Doğru sadece onlara ait değil, kendilerini parlatmak, bir süre sonra da doğruları inkar etmek üzere şartlanmış kimselerdir çünkü. Kalemleri satılıktır onların...

Her şeyin yanlış gitttiği yerde en az yanlış olanı seçersin gidip de en yanlışı kızgınlığından dolayı körü körüne desteklemek olmaz. Bin yanlış dolu bir geçmişi bir doğru söyledi diye de kutsamak gerekmez.

Sen bir de abd polisine bak, afrika kökenli olanları nasıl aşağıladıklarını ve gözünü bile kırpmadan öldürdüklerini çok iyi biliyorsundur herhalde... Bir yanlış için koskoca polis teşkilatı zan altında kalmamalı.
Siz ne demek istediğimi anlamamışsınız galiba hocam. Ben arkadaş polisleri fazla çevik görüyor diye cevap verdim.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Tekin Ayber
Siz ne demek istediğimi anlamamışsınız galiba hocam. Ben arkadaş polisleri fazla çevik görüyor diye cevap verdim.
Biraz daha açıklayabilir misin? Gerçekten anlam kargaşası oldu belki de...

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,627
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Biraz daha açıklayabilir misin? Gerçekten anlam kargaşası oldu belki de...
Hocam arkadaş "90 kilo badici polisler..." gibi bir övüntüde bulunmuş ben de o tarz polislerin çoğunluğu oluşturmadığını zira daha çok kendileri memur olduğu için şartları dikkate almaksızın torpil ile girebildiklerini düşündüğümü söyledim. Benim çevremde gerçekten vücudu sağlam olup diğer şartları tamamlayan hiçbir dostum polis olamadı. Bunu demek istedim.

Top Bottom