Benim de aynı sebepten olabilir. Aldığım gibi admin modunu açmıştım. Kapatmanın yolu var mı?Admin modunu açtığımdan beri taktığım USB flash disk gözükmemeye başladı. Bu sorunu yaşayan var mı?
Benim de aynı sebepten olabilir. Aldığım gibi admin modunu açmıştım. Kapatmanın yolu var mı?
GEri kapatın hocam admin modunu usb ile işiniz bitince geri açarsınızAdmin modunu açtığımdan beri taktığım USB flash disk gözükmemeye başladı. Bu sorunu yaşayan var mı?
Nasıl kapatılır çözemedim kiGEri kapatın hocam admin modunu usb ile işiniz bitince geri açarsınız
Direk link atabilirsiniz hocam sıkıntı olmaz.Abiler selamlar admin modunu kapatmaniza gerek yok Usb Debug bölümü kapalidir muhtemelen resimlerden bakabilirsiniz.Arkadasim için video cekmistim SS aldim kaliteden dolayi kusura bakmayin...Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde anlamadığım bir konu daha var arkadaşlar Android Tv box tanitimi ve bunların içine kurulabilecek uygulamaları anlatan birçok kanal var Youtube ta.Kanal ismi vermemizde bir problem var mı bilmiyorum ama burada cihaziniza kurabileceginiz bir çok apk nin bir arada bulunduğu Repo denilen google drive vb icerikler paylasilmakta bunları cihazda nasıl kurulum yapilarak kullanilabilecegini anlatiyorlar Usb den apk atmak falan kurban olayim 2024 oldu sene... ( Bu arada bu yöntemi uygulayanlara bir lafım yok) sadece biraz daha yeniliklere acik olmamiz lazım brnce herkese iyi aksamlar...
Youtube Kanalı ismi paylasmak reklama girmiyor ise burdan eğer problem oluyorsa özelden paylasabilirim...
Abiler selamlar admin modunu kapatmaniza gerek yok Usb Debug bölümü kapalidir muhtemelen resimlerden bakabilirsiniz.Arkadasim için video cekmistim SS aldim kaliteden dolayi kusura bakmayin...Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Birde anlamadığım bir konu daha var arkadaşlar Android Tv box tanitimi ve bunların içine kurulabilecek uygulamaları anlatan birçok kanal var Youtube ta.Kanal ismi vermemizde bir problem var mı bilmiyorum ama burada cihaziniza kurabileceginiz bir çok apk nin bir arada bulunduğu Repo denilen google drive vb icerikler paylasilmakta bunları cihazda nasıl kurulum yapilarak kullanilabilecegini anlatiyorlar Usb den apk atmak falan kurban olayim 2024 oldu sene... ( Bu arada bu yöntemi uygulayanlara bir lafım yok) sadece biraz daha yeniliklere acik olmamiz lazım brnce herkese iyi aksamlar...
Youtube Kanalı ismi paylasmak reklama girmiyor ise burdan eğer problem oluyorsa özelden paylasabilirim...
Abiler selamlar admin modunu kapatmaniza gerek yok Usb Debug bölümü kapalidir muhtemelen resimlerden bakabilirsiniz.Arkadasim için video cekmistim SS aldim kaliteden dolayi kusura bakmayin...Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam kolay yollar olabilir ama 2,3 tane uygulamanın tv versiyonu için apk olarak yükleyip kurma 5 dk yı almıyor zaten , attığınız yöntem daha uzunAbiler selamlar admin modunu kapatmaniza gerek yok Usb Debug bölümü kapalidir muhtemelen resimlerden bakabilirsiniz.Arkadasim için video cekmistim SS aldim kaliteden dolayi kusura bakmayin...Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Evet hocamMesaj otomatik birleştirildi:
Bu iki ayarı open yapınca flash diski görmeye başladımı?
Hocam şöyle ki bende ilk baslarda senin gibi yapiyodum ama 1 tvbox 2 tv stick bide bu cihaz girince işin içine direk hesaplarimi birlestirip yapistiriyorum ayari bir kere yapiyosun yeni aldigim her cihazda kullaniyorum rahat oluyor bide güzel tarafi version yenilendikçe apk lar güncelleniyor hemen hemen 10 adet repo var elimde yerli yabancı ordan burdan aramak yerine ne bileyim kolayima geliyor heralde ondanhocam kolay yollar olabilir ama 2,3 tane uygulamanın tv versiyonu için apk olarak yükleyip kurma 5 dk yı almıyor zaten , attığınız yöntem daha uzun