A_TURAN_A
80+ Bronze
Kendi üstünde ki tekerlekten düzeltmenize rapmen yazılar vs bulanıksa cihaz sıkıntıkıdır benceaga bende full bulanık zoom yapsamda bunun çözümü nedir
Kendi üstünde ki tekerlekten düzeltmenize rapmen yazılar vs bulanıksa cihaz sıkıntıkıdır benceaga bende full bulanık zoom yapsamda bunun çözümü nedir
Kargoya verildi hocam muhtemelen haftaya gelir gibiAmazon müşteri hizmetlerine yazsak iptal etmez mi acaba sıkıntı var gibi
Konudaki satıcıdan alanlar bu We World Express'e verilmiş. Galiba Aras Kargo getiriyordu bunu ülkemizde. Baktım takip düzelmiş şimdi.
Yanwen sadece 1-2 aşamadaki ara taşıyıcı. Takipte bir yerden sonra o görünmeyecek.Benimki de konudaki satıcıdan alınmıştı fakat bende kargo Yanwen olarak gözükmekte.
bu sitede benim de böyleAlıntıyı görüntüle
Yanwen sorgulama sitesine girin. Yukarıda mavi kutucuk içine aldığım yerde We World Express kargo takip numarası olacak oradan da bakabilirsiniz.
Muhtemelen yarına kadar uçağa yüklenir. Gümrükte çok uzamazsa önümüzdeki salı günü gibi teslimata çıkar.bu sitede benim de böyle Alıntıyı görüntüle
Benim de ready to ship de gözüküyorMuhtemelen yarına kadar uçağa yüklenir. Gümrükte çok uzamazsa önümüzdeki salı günü gibi teslimata çıkar.
Aynen benim de bu şekilde duruyoryanwen wwe ye ulaştırmış.
Alıntıyı görüntüle