Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Hüseyin Atik
dhgate dhl kargo dahil 1034tlye tekrar aldım gençler kendimi feda edip. süreci yazarım.

alacak olan varsa link https://www.dhgate.com/product/magcubic-projector-hy300-wifi6-200ansi-android11/942619457.html

tcno ve telefon numarasının doğruluğunun çok önemli oldugunu söyledim. tek korkum dhlnin gümrükte sıkıntı çıkarması
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

hy350 de yeni alıcılara 1400tl https://www.dhgate.com/product/magcubic-android-11-projector-1920-1080p/942619469.html iptal edip bunu mu alsam
baya uyguna geliyormuş bu sitede gelişmeleri yazar mısın hocam inşallah

yec44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
yunus emre

baya uyguna geliyormuş bu sitede gelişmeleri yazar mısın hocam inşallah
Tabi hocam.

Alıntıyı görüntüle
mobilde bu fiyata denk geliyor
Aldım artık. Satıcı yamuk yaparsa dhgate geri iade ediyor.

Sen siparişi tamamladın mi

Çin'de yeni yıl tatili resmi olarak 7 günmus. 2 haftaya çıkabiliyormus.

10-17 Şubat arası sıkıntı Çin.

Son düzenleme:

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Yusuf Kaplan
Tabi hocam.

Aldım artık. Satıcı yamuk yaparsa dhgate geri iade ediyor.

Sen siparişi tamamladın mi

Çin'de yeni yıl tatili resmi olarak 7 günmus. 2 haftaya çıkabiliyormus.

10-17 Şubat arası sıkıntı Çin.
Doğru. Ondan korktum 10undan sonraya kalırsa 1-2 hafta daha bekleriz diye. Bugün İstanbul'a gelmiş kargo

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Melih Baygör
dhgate dhl kargo dahil 1034tlye tekrar aldım gençler kendimi feda edip. süreci yazarım.

alacak olan varsa link https://www.dhgate.com/product/magcubic-projector-hy300-wifi6-200ansi-android11/942619457.html

tcno ve telefon numarasının doğruluğunun çok önemli oldugunu söyledim. tek korkum dhlnin gümrükte sıkıntı çıkarması
Alıntıyı görüntüle

hy350 de yeni alıcılara 1400tl https://www.dhgate.com/product/magcubic-android-11-projector-1920-1080p/942619469.html iptal edip bunu mu alsam
Full hd olan model daha başarılı gibi sanki. Hangisini önerirsin?

yec44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
yunus emre
Doğru. Ondan korktum 10undan sonraya kalırsa 1-2 hafta daha bekleriz diye. Bugün İstanbul'a gelmiş kargo
1707469138505.png

benimki de trye doğru yola cıkmış. wwenin türkiye operasyonunu Türkhavayolları yönetiyormuş. daha sıkıntı olmaz sanırım.

Full hd olan model daha başarılı gibi sanki. Hangisini önerirsin?
HY350 her şekilde iyidir. dhgate her türlü olumsuzlukta paranı ödüyor ama satıcı ve dhl kargosoru işareti. ben risk aldım bakalım. ikisinden de sipariş verdim. karsılastırma bile yaparım sorunsuz gelirse

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Arif Çelebi
Alıntıyı görüntüle
benimki de trye doğru yola cıkmış. wwenin türkiye operasyonunu Türkhavayolları yönetiyormuş. daha sıkıntı olmaz sanırım.

HY350 her şekilde iyidir. dhgate her türlü olumsuzlukta paranı ödüyor ama satıcı ve dhl kargosoru işareti. ben risk aldım bakalım. ikisinden de sipariş verdim. karsılastırma bile yaparım sorunsuz gelirse
Hocam HY350 siparişinizin sonucunu haber ederseniz seviniriz merakla beklemedeyiz

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Melih Baygör

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Yusuf Kaplan

FurkanEkici

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Furkan Ekici
Alıntıyı görüntüle

Ben sipariş gecmedim vergilendirme olayini bilmiyorum sizin işleminizden sonra bende bakacağım satici ayni isimli ürünleri aliexpress de ebayda satılıyor satici tarafında sıkıntı olacağını sanmıyorum Türkiye de vergilendirme normalden cok oluyormuş o yuzden sizin alisverisinizde ne kadar vergi cikacak görmek istiyorum

Alıntıyı görüntüle

YouTube da karşılaştırma mevcut hy350 daha canlı ve 1920x1080 görüntü çözünürlüğü çıkışta daha kaliteli ancak yukarı aşağı yapılamaması dezavantaj

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Hy350 nin altında Tripod vida girişi var gibi hy300 için 250tl ye bir ışık ayağı almıştım Hy350 alıp onunla kullanılabilir gibi ama vergi sorusu var işte sonucu çok merak ediyorum acaba vergi çıkacak mı satıcıya bir sormayı deneyeyim

https://www.dhgate.com/product/magcubic-android-11-projector-1920-1080p/942619469.html satın aldım ben de. Çok ihtiyacım var mı emin değilim ama özelliklerine göre şaka gibi fiyat gerçekten.
KDV numarası kısmına TC mi girdiniz satın alırken

Son düzenleme:

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Melih Baygör
Dh gate üzerindeki ürünler ve siparişler ile ilgili ayrı bir sıcak fırsat konusu açılsa daha iyi olur bence.

Hy350 nin altında Tripod vida girişi var gibi hy300 için 250tl ye bir ışık ayağı almıştım Hy350 alıp onunla kullanılabilir gibi ama vergi sorusu var işte sonucu çok merak ediyorum acaba vergi çıkacak mı satıcıya bir sormayı deneyeyim

KDV numarası kısmına TC mi girdiniz satın alırken
evet girdim. Herhangi bir bilgi girmeden ödeme adımına geçilemiyordu çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
erdem
Alıntıyı görüntüle
Kutlama zamani oldugu icin islemler gec suruyor acele etmeyin aliexpress dede ayni durum mevcut kargo islemleri normale gore daha yavas ilerliyor gelicektir kargonuz
Hocam sizin siparişte son durum nedir? Tüm forum gümrük ücreti çıkacak mı sonucu bekliyor.
Aliexpress vergiyi baştan alıyor. DH'de öyle bir ibare göremedim. Gümrükte extra ücret cıkacaksa bu cıkacak ücret kişiden kişiye değişeceği için ürün fiyatı kadar gümrük bedeli cıkabilir, bu da riskli. İhtiyacım yok ama sırf bu enflasyonist ekonomide nakitte kalmamak adına birgün lazım olur diye ıvır zıvır depoluyorum.

Hy300 ve hy350 arasındaki farklar;
Gümrük vergisi cıkmazsa bu fiyata bedavadan da ucuz. En ucuz tvbox fiyatı bu cihazdan daha pahalı şuAN.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hamit
Arkadaşlar dhgate siparişlerinde vergiyi sonradan ödüyorsunuz ürün gelince. Ayakkabı falan alanlar var Türkiyeden onlar öyle yazmış. Ancak ne kadar vergi çıkacağı muamma. Bildiğim kadarıyla projektörlerde %50 vergi var yani satıcı kutuya 50 dolar yazarsa 800 civarı bir vergi çıkabilir

Top Bottom