bunun parlak versiyonu var elide 2400 kusur onu dene deneyeceksenfiyatı güncellenmiş, 1750 TL var mıdır bu üründen?
fiyatı güncellenmiş, 1750 TL var mıdır bu üründen?
Hocam projeksiyon cihazları tvnin yerini tutmaz, hele ki böyle ucuz bir cihaz hiç tutmaz. En basitinden gündüz vakti falan kullanılmazTelevizyon yerine böyle projeksiyon almak mantıklı mıdır?
Hocam gelişmeleri yazar mısınız rica etsem. Bu siteyi hiç bilmiyordum ben de inceleyeceğim. Bu arada projeksiyon cihazlarında gümrük vergisi %50 sanırımdayanamadım bunu iptal edip 1270tlye hy350 modelini aldım. bakalım süreç nasıl işleyecek. iptal edince paramı hemen geri verdiler.
Alıntıyı görüntüle
Hocam sizinki ile benim kargo aynı anda geliyor muhtemelen çünkü sizinki ile aynı şekilde yazıyorDeparted from warehouse olmuş galiba yola çıkmış Türkiye'ye doğru.
Normaldir. Bir süre toplarlar kargoları sonuçta teee Çin'den buraya gelecek boş uçak kalkmaz En son topluca kargo uçağına yükleniyor.Hocam sizinki ile benim kargo aynı anda geliyor muhtemelen çünkü sizinki ile aynı şekilde yazıyor
dayanamadım bunu iptal edip 1270tlye hy350 modelini aldım. bakalım süreç nasıl işleyecek. iptal edince paramı hemen geri verdiler.
Alıntıyı görüntüle
dayanamadım bunu iptal edip 1270tlye hy350 modelini aldım. bakalım süreç nasıl işleyecek. iptal edince paramı hemen geri verdiler.
Alıntıyı görüntüle
Doğrudur . Bakalım bundan sonraki süreç aynı mı olacakNormaldir. Bir süre toplarlar kargoları sonuçta teee Çin'den buraya gelecek boş uçak kalkmaz En son topluca kargo uçağına yükleniyor.