Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

tolga_A

80+
Üstadım şöyle bir baktım aliexpress ve bir kaç sitedeki yorumlara.Genelde sıkıntı yaşayanlar (Amazonun sitesinde yorumlarda da var bu yazacağım) satıcıyla temas kurup mail üzerinden çözüm yolları sormuşlar.Bazılarında satıcının söyledikleri yapılmış ve başarılı olunmuş.Nacizane fikrim amazon üzerinden satıcıya durumu bildirir mail atarsan bir an önce belki sana faydası olacak bir kaç şey yazar...Belki bir siteden bir şey indir der veya kendi drive den veya benzeri yerlerden bir şey indirmeni ve kurmanı ister.Belkide doğrudan gönder bize cihaz sıkıntılı der.Satıcıyla vakit geçirmeden bir diyalog kurman iyi olur sanki...Yinede sen bilirsin...

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Selamun Aleykum.Hayırlı geceler...Projeksiyon cihazını 16 Ocakta amazondan aldım.17 Ocakta yanwende takip numarası oluştu. Uzun bir süre Hareketsiz kaldı. Satıcıya mesaj yazdım. Cevap vermeyince Amazonu devreye soktum. Cevap verdi. Dedi ki kusura bakma.15 gün gecikmeli gelecek. Adamlar temin edemiyor. Bizde gönderemiyoruz. İstemiyorsan parayı vereyim demiş. Bir şey yazmadım ki bakalım ne olacak. Sonra ayın 2 sinde kargoya vermiş. Ne zaman gelir dedim. Verdik ya acele etme. Sabırlı ol. Gelir demiş. Yine bir şey demedim. Sineye çekip ya sabır dedim.6 Şubatta Türkiye'ye yola çıktı. Bu arada garip garip takip sitelerinden de takip ediyorum. Teslim tarihi 2-8 Şubat amazonda. Neyse 8 inde Varış yazdı. Nereye varış, nedir ne değildir belli değil. Arkasından gümrükleme yapılıyor diye yazdı. Bu arada Amazondaki teslim süresi sona erdi. Amazon bana 13 üne kadar bekle. Gelmezse bizi bilgilendir iptal edelim yazdı özür yazısıyla.
8 inden sonra Amazonun takip kapandı. Garip sitelere ve Yanwene bakıyoruz takip için. Bu arada 8-9-10 Şubat hala gümrükleme. Artık gelirmi gelmezmi bilmiyoruz.13 üne kadar bekleyeceğiz. Normalde bu kadar sabırlı değilimdir:) Ama bu işi harbi merak ettim. Birde bekleyenler varsa durumu kendi tarafımdan özetledim ki kendilerine pay çıkarsınlar diye...Durum bu.
Hocam satıcı elinde hazır olmayan ürünü de Amazon üzerinden sattı . Sonra doğal olarak temin süreci oluştu . Bunun içine Çin'in yeni yıl kutlamasi da dahil olunca süreç epey uzadı . İlk alanlardan bazıları da dahil olmak üzere temin edilemeyenler için 15 gün gecikmeli gönderdiğini söylüyor. Yurt dışı sorumluluğu yanwende , adım adım ne olduğunu izlemek için de weworldexpress sitesini kullanıyoruz . Gümrükten yoğunluğa bağlı olarak 3 gün içerisinde kargo firmasına geçiyor sonrası firmanın hızına bağlı. Kendi satın alımım 31 Ocak sipariş - 3 Ocak yanwene veriliş - 10 Ocak kalkış limanı (arada başka detayları geçtim) .

tolga_A

80+
Sorun yok hocam zaten hepsi takiplerde aynı şeyi yazıyor.Yanwenin kendisi de...Dün bir mesaj attım nerde gardaşım mal diye:. Sabah cevaplamış yanwen takip çıktısı göndererek. Cevap "Gelecekte bir gün gelecek" demiş. Bir ton özürle...Hayırlısı bakalım...Ha bu arada unutmadan birde orijinalinden gönderdik diye de bir şey yazmış...Yoksa dedim

Samsung The Freestyle mı gönderiyor:)

Kendisini affettirmek için...

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer
Üstadım şöyle bir baktım aliexpress ve bir kaç sitedeki yorumlara.Genelde sıkıntı yaşayanlar (Amazonun sitesinde yorumlarda da var bu yazacağım) satıcıyla temas kurup mail üzerinden çözüm yolları sormuşlar.Bazılarında satıcının söyledikleri yapılmış ve başarılı olunmuş.Nacizane fikrim amazon üzerinden satıcıya durumu bildirir mail atarsan bir an önce belki sana faydası olacak bir kaç şey yazar...Belki bir siteden bir şey indir der veya kendi drive den veya benzeri yerlerden bir şey indirmeni ve kurmanı ister.Belkide doğrudan gönder bize cihaz sıkıntılı der.Satıcıyla vakit geçirmeden bir diyalog kurman iyi olur sanki...Yinede sen bilirsin...
Hocam yazdım hemen dönüş sağladı, ürün kusurlu ama gönderim ücreti fazla 700 lira hediye sorunu çözmeye yeterli mi diyor. Ne yapmak lazım ücretin hepsini alabilir miyim, gelmesi zaten 1 ay sürdü göndersem onay vs 2 ay paramı almam zaten 1700e aldığım ürün 2500 oldu para iyice çöp olacak ben alana kadar ne yapsam bilemedim.

tolga_A

80+
Hocam yazdım hemen dönüş sağladı, ürün kusurlu ama gönderim ücreti fazla 700 lira hediye sorunu çözmeye yeterli mi diyor. Ne yapmak lazım ücretin hepsini alabilir miyim, gelmesi zaten 1 ay sürdü göndersem onay vs 2 ay paramı almam zaten 1700e aldığım ürün 2500 oldu para iyice çöp olacak ben alana kadar ne yapsam bilemedim.
Üstadım iletişim kurup cevap almanıza çok sevindim.En azından çözüm yollarını görmüş oldunuz satıcı yönünden.
Anladığım kadarıyla cihazı size 1000 tl ye bırakıyor.Şimdi sizi bilmem ama benim takip edeceğim 3 yol olurdu. Nacizane fikirlerim.Sorumluluk almamakla beraber belki yardımı olur diye yazayım.
1.cihazı aldığınız sitede yorumlar kısmında bir alıcı arızadan dolayı ücretin bir kısmını almış,arıza devam edip cihazdan yararlanamayınca satıcıya yazarak satıcıdan paranın tamamını geri ödeme almış.(sıralama yaparsanız 4. veya 5.yorum).Bu yorumu alıp kopyalayıp ingilizce çevirisiyle satıcıya gönderebilir paranın tamamı iade yatarsa üzerine ilave edip yenisini belki alırım diyebilirsiniz.
2.Satıcı yanaşmadı diyelim.Tüm video belge görüntüleri sitenin müşteri hizmetlerine yazarak ve göndererek satıcının
malı bu şekilde satmak istediğini söyleyebilir paranın tamamını iade almak istediğinizi beyan eder devreye onları sokarsınız.
3. Bunu yazmıyorum.Bunu yazarsam ilk 2 yolu es geçebilir bunu denemek isteyebilirsiniz.Kul hakkı olur.Onun yerine kararınızı buraya yazdığınızda şunu yapacağım diye ozaman bu yolu da (cihazla alakalı bu kısım) paylaşırız.
Diğer ark.haklarını helal etsinler. 2 gündür çok yazdım...

Arkadaşlar sizde görüntü nasıl bu kadar canlı?

Benim evde karartma perde var, onu kapatınca içerisi kapkaranlık oluyor ama yine de renkleri canlı ve net bir görüntü alamıyorum. Film izlemek keyif vermeyecek derecede renksiz-karanlık mesela.

Siz ne çeşit bir görüntü ayarı yaptınız? Neyi kaça arttırdınız mesela?
Ve duvardan kaç m mesafede, hangi yükseklikte kullanıyorsunuz?

3-4 metreden çapraz tutunca devasa bir ekran oluyor ama karanlık ve hiç net olmuyor. 1 metreden yerden de ufak ekran oluyor, renkler biraz daha canlanıyor ama yine de keyif vermiyor.

Ayrıca netlik konusunda da, bir bölgeyi netliyorsun, diğer bölge bulanık oluyor. Birisi nasıl bir ayar yapılacağına dair bilgi verebilir mi?
Evdeki 4k görüntüyü beklemiyorum ama en azından bir youtube videosu izlerken renkleri anlaşılır ve net bir görüntü almak istiyorum, yoksa bluetooth hoparlör gibi kullanılıyor sadece, ekranda yazıları zor seçiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela şu arkadaşın paylaştığı fotolarla hiçbir alakası yok benim projeksiyonun, bu şekilde yazılar net değil, renkler böyle canlı değil - karanlık.

yec44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
yunus emre

Benim evde karartma perde var, onu kapatınca içerisi kapkaranlık oluyor ama yine de renkleri canlı ve net bir görüntü alamıyorum. Film izlemek keyif vermeyecek derecede renksiz-karanlık mesela.

3-4 metreden çapraz tutunca devasa bir ekran oluyor ama karanlık ve hiç net olmuyor. 1 metreden yerden de ufak ekran oluyor, renkler biraz daha canlanıyor ama yine de keyif vermiyor.

Ayrıca netlik konusunda da, bir bölgeyi netliyorsun, diğer bölge bulanık oluyor. Birisi nasıl bir ayar yapılacağına dair bilgi verebilir mi?
Evdeki 4k görüntüyü beklemiyorum ama en azından bir youtube videosu izlerken renkleri anlaşılır ve net bir görüntü almak istiyorum, yoksa bluetooth hoparlör gibi kullanılıyor sadece, ekranda yazıları zor seçiyorum.

Mesela şu arkadaşın paylaştığı fotolarla hiçbir alakası yok benim projeksiyonun, bu şekilde yazılar net değil, renkler böyle canlı değil - karanlık.
Duvar boyası da önemli ne kadar açık olursa iyidir

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
Ben olsam kesinlikle kabul etmez müşteri hizmetlerine konuyu taşırdim. Ve bu sonuçta hata. İade hakkımı kullanıp ve ürün fiyat değişimi için de belki kupon vs verebilirler. Amazon bu konuda iyidir. Kendi ürünü olsa kesin yapardı ama bunda da bi denemek gerekir. Olmazsa da başka satıcıdan tekrar sipariş geçebilirsin. Veya AliExpress vs deneyebilirsin. Birkaç kişi başka cihazları da paylaştı belki onlardan alabilirsin.

Shockwave

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yücelen
Hocam ayıp etmek biraz hafif kalır

Espiriydi hocam elbette :) asla yapmam.

Bu cihazın temel sorunu şu, ortayı netleyince kenarlar hep bulanık kalıyor. Mercekteki bükey kısımlardan ötürü. Yapabilecek çok bir şey yok, içi açılıp temizlenebilir. Videolarda görmüştüm, bu şekilde epey net görüntü alınabiliyor ki bende gelince ilk iş olarak bunu yapacağım ve fan değiştireceğim.

Anpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Anpro
Projeksiyon dikey ve yatay olarak tam karsıdan yansıtılmadığında her cihazda bulanıklık oluyor alan derinliğinden ötürü. Ayrıca ucuz cihazların lens kalitesi ile ilgili, fotoğrafçılıkta “field curvature” olarak bilinen, optik eksene dik olan düz bir nesnenin düz bir görüntü düzleminde düzgün bir şekilde odağa getirilemediği optik sapma yüzünden tam karşıdan yansıtılsa bile netlik problemleri oluşabiliyor. Görüntünün ortalama netliğine göre ayarlamak lazım. Film izlerken cok problem olmasa da bilgisayardan yazı okurken sorun olabilir. Hy300 bu konuda başarısız maalesef.

Son düzenleme:

Queen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Null
Açtığımda bulanıktı görüntü düzeltemedim. Bulanık olduğu için yazılar da okunmuyor. Bulanıklığı nasıl düzeltebilirim?

Ekler

• IMG_20240212_192538.jpg
    IMG_20240212_192538.jpg
    1.3 MB · Hit: 73
Top Bottom