uarmyy
80+
hocam herhalde bu hafta arasla gelir diye düşünüyorum çok bekledik bu çin yeni yılı yüzündenbenim de böyle
hocam herhalde bu hafta arasla gelir diye düşünüyorum çok bekledik bu çin yeni yılı yüzündenbenim de böyle
sisteme geç giriyorlardır . 3-4 arkadaşın da saat farkları ile işlendi sistemeBende de aynı ama hâlâ TR'ye gelmedi. Uçağın yarısı havada koptu galiba.
Muhtemelen cumartesiye kadar gümrükleme devam eder pazartesi kargoya haftaya çarşamba falan elimizde olur .geliyor gelmekte olan
Alıntıyı görüntüle
Muhtemelen yoğunluktandır. Bir uçakta muhtemelen yüzlerce belki binlerce ufak paket vardırsisteme geç giriyorlardır . 3-4 arkadaşın da saat farkları ile işlendi sisteme
vergi çıkmayacaktır o zaman.
Kapıda ödeme yapmadım, MNG kargo ile geldi. Cihazın herhangi bir sıkıntısı da yok çalışıyor sadece çok fazla ısınıyorHocam kapıda ek ödeme vs yaptın mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinlikle bir kaç mesaj yukarıdaki yec44 ile aynı her şey benimki güncellenmiş onun ki 3 saat farkla güncellenmişMuhtemelen yoğunluktandır. Bir uçakta muhtemelen yüzlerce belki binlerce ufak paket vardır
Aynı sorun bende de var. 1 hafta önce geldi cihazAğa bu garip bi durum yazilim atmayi mi unuttular cihaza geçmiş olsun Rom flashlamak gibi bi çözüm olur mu bilemedim daha bilgili arkadaslar vardir illakı ama çok saçma Smart Projector diye bi yaziyla aciliyor cihaz sonrasinda Android menusu geliyor ekrana normalde.
Birde arkadaşlar ürün ile ilgili başlık açabileceğim neresi var forumda teknik konularla ilgili fikir alisverisi yapabilecegimiz bir konu açsak ürün ile alakali?
Merhaba Atalay,HDMI takılı iken, source tuşunu denedim sonuç yok.İlk açılışta tanıtım videosu çıkıyor sonrasında HDMI kablosunu takın uyarısı geliyor. Bütün tuşlara aynı anda bastım yine sonuç yokFırat selamlar dostum arkadasların yazdigi birbyontem var deneyebildin mi?
ısınınca kapanma vs oluyor mu ve ortalama kac saat kullanıyorsun cok ısınma oluyor?Kapıda ödeme yapmadım, MNG kargo ile geldi. Cihazın herhangi bir sıkıntısı da yok çalışıyor sadece çok fazla ısınıyor
baska bır konuda bır arkdasMerhaba Atalay,HDMI takılı iken, source tuşunu denedim sonuç yok.İlk açılışta tanıtım videosu çıkıyor sonrasında HDMI kablosunu takın uyarısı geliyor. Bütün tuşlara aynı anda bastım yine sonuç yok
hocam urun geldı ama goruntu cok bulanık ve kucuk ne yapmam lazım?,Fırat selamlar dostum arkadasların yazdigi birbyontem var deneyebildin mi?
Üstad selamlar ayarlarda projeksiyon ayarları bolumunden screen zoom bolumunden ve lensin ustundeki ayarlama çentiginden ayarlayabilirsinhocam urun geldı ama goruntu cok bulanık ve kucuk ne yapmam lazım?,
bunu denemedim. Akşam deneyip sonucu yazarım.ısınınca kapanma vs oluyor mu ve ortalama kac saat kullanıyorsun cok ısınma oluyor?
baska bır konuda bır arkdas
Hocam bir videonun altında yorumlarda gördüm aynı sorunu yaşayanları çözüm olarak şöyle yazmışlar "ekranı işaret eden kontrol tuşuna basın,sağ-aşağı-sol"herkes de olmadığını yazmışlar ama düzelenler varmış istersen deneyebilirsiniz size kalmış ama bir sorumluluk kabul etmiyorum denerseniz haber edersiniz hocam ek olarak bu olmazsa kumandayı cihaza tutup "yukarı,sağ,aşağı,sol"yapın ana ekran geliyor yazmışlar
yontemını vermıs. denesene. bırkac kısı calıstı vs demıs
denedıkten sonra olup olmadıgını yazarsan sevınırım