Bende usb ve hdmi çalışmıyor artık nedense. Sıfırlamayı da denedim. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Bende usb ve hdmi çalışmıyor artık nedense. Sıfırlamayı da denedim. Aynı sorunu yaşayan var mı?
ben internete 4.seferde bağlamıştım...Uğraştırmıştı.Bir yerde 2 saat uğraştım diye yazmıştı bir arkadaş sanırım satıcı yorumlarında...İnternet e bağlanmıyor saati manuel yaptım yine olmadı
Bende tekte bağlandı yaben internete 4.seferde bağlamıştım...Uğraştırmıştı.
Maşallah diyelim.Güle güle kullanın.Bazen 2.4 ve 5 ghz arasında mı kalıyor bilemiyorum.Ben önce dağıtıcıya yani dağıtıcı olarak kullandığım modeme bağlamaya çalıştım.Sonrasında ana modeme fiber olana bağlantıyı kurdum.Belkide ondan uğraştım....Bende tekte bağlandı ya
Ben 5 GHz olana bağladım. Olmazsa ayırıp dene 2.4 GHz ile 5 GHz kanallarını.Maşallah diyelim.Güle güle kullanın.Bazen 2.4 ve 5 ghz arasında mı kalıyor bilemiyorum.Ben önce dağıtıcıya yani dağıtıcı olarak kullandığım modeme bağlamaya çalıştım.Sonrasında ana modeme fiber olana bağlantıyı kurdum.Belkide ondan uğraştım....
Demekki wifi çalışıyor.Bu iyi.Biraz uğraşacaksın ama inşallah bağlanacak .Modemde kanal değişikliği,Modemi kapatıp açma,cihazı kapatıp açma ,Önce şifresini bilmediğin bir modeme giriş yapma çalışması sonrasında kendi modemine tekrar bağlamaya çalışma gibi seçenekleri denemişsindir umarım.Yorumlarda okumuştum...Android telefondan şifresiz açtım öyle girdi. Bir türlü bağlanmadı.
VarArkada böyle bir ışık sızması var. Sizde de var mı?
Ben önce her iki ağa da bağladım, cihaz saçmalıyor. sonra 2,4 ü kaldırıp 5G ye bağlandım sorun yok şimdilik.Maşallah diyelim.Güle güle kullanın.Bazen 2.4 ve 5 ghz arasında mı kalıyor bilemiyorum.Ben önce dağıtıcıya yani dağıtıcı olarak kullandığım modeme bağlamaya çalıştım.Sonrasında ana modeme fiber olana bağlantıyı kurdum.Belkide ondan uğraştım....
Bende yok.Arkada böyle bir ışık sızması var. Sizde de var mı?
Var bendede ama çok dikkat dağıtmıyor bendekiArkada böyle bir ışık sızması var. Sizde de var mı?